Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas och Christians tråkiga beslut – bekräftar dagar efter bröllopet: ”Blir ingen”

30 dec, 2023, 15:00 

Pernilla Wahlgren om varför det inte blir någon smekmånad med Christian Bauer efter bröllopet.

Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer chockade alla när de i allra största hemlighet gifte sig den 2 december. På bröllopet i Lidingö kyrka närvarade bara de närmsta familjemedlemmarna – och det var först flera dagar efter vigselceremonin som Pernilla bekräftade nyheten på sin Instagram.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

I tidigare intervjuer hade Pernilla sagt att hon och Christian hade för avsikt att gifta sig utomlands. De hade varit på olika platser och rekat, men bestämde sig till slut för att ändå ha bröllopet hemma i Sverige.

– Det kommer inte att bli i kyrkan, det är helt klart i alla fall. Sedan funderar vi fortfarande på om vi ska göra det i Spanien eller här hemma. Berg och hav är mina två element. Vi förlovade oss i fjällen så det lutar åt att det sker nära havet, sa Pernilla till Expressen så sent som i juli.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren är numer lyckligt gifta!

Pernillas och Christians lycka i paradiset

Strax innan bröllopet hade Pernilla och Christian gjort en drömresa till Seychellerna. Där njöt de av härligt poolhäng, bad i havet och exotiska frukter som de stoppade i munnen.

Annons

De passade även på att upptäcka innehållet i det klarblå vattnet. På Instagram delade de flitigt med sig av bilder och klipp från den exotiska upplevelsen – och det var tydligt att de verkligen njöt av semestern.

”Älskar mitt liv med dig min blivande fru och just här från vår magiska semester i Paradiset på Seychellerna”, skrev en lycklig Christian Bauer.

Pernillas tråkiga besked – blir ingen smekmånad

Däremot blir det ingen smekmånad för det nygifta paret. Det berättar Pernilla Wahlgren för Expressen och avslöjar att det är det hektiska arbetsschemat som sätter käppar i hjulet.

– Nej, det blir det inte. Vi har bara några dagar ledigt, men det kändes som att vi hade vår smekmånad i Seychellerna, vi kör lite omvänt. Smekmånaden var fantastisk så vi kände att det var lika bra att gifta oss.

– Just nu jobbar jag på för fullt för att försöka få ihop en ny show tillsammans med mitt (Hybris-) gäng. Vi får se hur det går. I dag är det exakt en månad till vi har premiär. Men jag känner mig lugn. Fast man kan ju aldrig riktigt veta hur publiken kommer ta emot det.

Foto: TT/Instagram

Annons