Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas oro för dottern Bianca: "Inte mått så här dåligt på väldigt länge"

10 jan, 2024, 19:00 
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren känner sig orolig för dottern Bianca Ingrosso.

Annons

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso står varandra mycket nära. Vi har fått följa både topparna och dalarna i deras relation, det finns nog få andra mor-och-dotter-dynamiker som blivit så exponerade som deras.

Men nu verkar Bianca vara nere i en dal. Hennes talkshow "Bianca" tuffar på säsong efter säsong. Hon drar in miljonbelopp på sin affärsverksamhet och blir bara mäktigare och mäktigare.

Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbeskedBrand logo
Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbesked

Bianca Ingrosso illa ute – stora oron för Pernilla Wahlgren

Ändå är hon inne i en kris. Så här skriver Bianca själv på Instagram.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Man förstår att mamma Pernilla blir orolig!

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Dragit mig undan från allt och alla och mestadels stängt mig inne med ångest. Kärleken till mig själv har varit på MINUS!", skriver Bianca.

Annons

Biancas hemska ord – men nu får hon hjälp

Det här är självfallet mardrömmen för en mamma. Att se sin dotter må så här dåligt.

Tack och lov får Bianca hjälp. Hon har sökt terapi hos kliniken Bara Vara.

"Men en sak detta är att jag ska fan inte ge upp!! Jag ska våga tro på mig själv mer än nånsin och sätta mig själv först. Jag FÖRTJÄNAR att må bra och det ska jag påminna mig om varje dag detta året. Vi startar året med att åka till Bara Vara och utmana mitt psyke till max. Livrädd men så fucking redo", skriver Bianca.

Pernilla och Bianca är inte rädda för att prata om känslor. I ett avsnitt av Wahlgrens värld har mamma och dotter ett frankt och öppet samtal om ätstörningar, tillsammans med Biancas bror Benjamin Ingrosso.

– Jag är så trött på att ni pratar om mig som att jag är ett jävla ufo när ni själva har problem som jag skulle kunna prata med er om, men som jag inte tar upp för det är inte mina jävla problem, säger Bianca i avsnittet.

Annons