Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernillas diss mot Tilde strax före direktsändning – dök aldrig upp

Pernillas diss mot Tilde strax före direktsändning – dök aldrig upp

Pernilla Wahlgren tog ett beslut och struntade i Tilde de Paula.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Familjen Wahlgren har några otursamma veckor bakom sig. Christina Schollin var först ut när hon ramlade i en trappa i Nerja, och bröt foten på tre ställen. Bara någon dag efter följde Pernillas yngste son Theo i samma spår. Även han ramlade och bröt då benet.

Och häromdagen var det Pernillas tur. Även hon föll då för oturens magi – vilket i sin tur också drabbade Tilde de Paula.

Pernilla Wahlgren plötsliga besked till Tilde de Paula

En era har nu nått sitt slut. Efter 210 föreställningar och 195 000 sålda biljetter har Pernilla gjort sin sista show med Hybris-ensemblen.

Men slutshowen som ägde rum på onsdagen var nära att hotas av Pernillas sjukdomstillstånd, och rösten som hon var nära att tappa.

Inför avslutet skulle Pernilla gästa Tilde i Efter fem, bland annat för att prata om Hybris men också nya föreställningen Peter Pan går åt helvete, som har premiär i januari. Men Pernilla dök aldrig upp i studion.

– Jag är så ledsen, jag ville ju komma och träffa dig Tilde. Men, nej, jag har haft en förkylning som vandrat ner i bröstet och stämbandet. Så jag tog ledigt från Peter Pan-rep och har varit hemma och bara vilat, sa då Pernilla som i stället var med via länk.

"Kanske inte ska ta det bokstavligen"

Pernilla fortsatte:

– Jag vill så gärna kunna göra mitt absolut bästa den sista föreställningen av hybris. Vi har kört 250 (210 reds. anm) föreställningar så det vore synd att tappa rösten helt på den sista.

Tilde påpekar då hur olyckorna avlöst varandra i Wahlgren-familjen.

– Vi brukar säga break a leg till varandra, men man kanske inte ska ta det bokstavligen, avslutade Pernilla skämtsamt.

Som tur var gick den sista föreställningen felfritt – och Pernilla verkar ha återhämtat sig. Nu får vi hoppas att även julen blir olycksfri!

Foto: TT, TV4