Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernillas stöd till Laila Bagge – efter den starka kritiken

30 jun, 2024, 11:00 
Victoria Morand
Stöttar nu vännen i kampen.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Laila Bagge är välkänd i Sverige och inom musikindustrin. Under flera år satt hon i Idol-juryn tillsammans med bland annat sin exmake Anders Bagge.

Under de senaste åren har den svenska tv-publiken även fått se 51-åringen i tv-programmen Lailaland, Svenska Powerkvinnor och idag är hon programledare för Rix morronzoo!

I veckan möttes hon dock av kritik för hur hon väljer att klä sig – något som hon slog tillbaks emot. Nu stöttar även vännen Pernilla Wahlgren henne i kampen mot nättrollen!

Annons
De goda vännerna ihop.Karin Törnblom/TT

Kommer inte lyssna på negativa kommentarer

På senaste tiden har Laila Bagge möts av kritik för att hon lagt upp bilder på sig själv i bland annat bikini och korta klänningar.

Laila själv kommer inte låta sig själv påverkas av dessa negativa kommentarer utan slår istället tillbaka.

Annons

"Är det inte lite konstigt att vi år 2024 reagerar på om någon har kort kjol som är över 50? Att dessutom försöka ”shamea” och känna att man behöver berätta att det inte är ok pga ålder, för någon man absolut inte känner är för mig helt obegripligt"

Pernilla Wahlgrens ord

En annan kvinna i rampljuset nu är ingen mindre än Pernilla Wahlgren. Som även hon i veckan la upp en text på sin Instagram story kring situationen om kroppshetsen.

Pernilla säger ifrån.Instagram/pernillawahlgren

"Fy faan!!!!! Att det inte var längesen folk fick prata om kvinnors kroppar så här..!!!! TACK O LOV ATT DETTA INTE ÄR OK NÅGONSTANS I DAG!!!!!!" Skriver en upprörd Pernilla.

Annons

Laila Bagge är nära vän till familjen Wahlgren och vi gläds verkligen över att se dessa två fantastiska kvinnor stå upp mot hat och nättroll!

Bra sagt både Laila och Pernilla!

Bild: TT/Instagram

Annons