Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Privata bilderna på Christian ute – bara tre veckor efter förlovningen: Pernillas stora ord

19 jan, 2023, 20:43 
Indra Nordemar

Pernilla Wahlgren håller inte längre tillbaka när det kommer till att uttrycka sina känslor för sin fästman Christian Bauer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TV: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen med Christian BauerBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren lever ett händelserikt liv. Både i karriären och privatlivet är det fart och fläkt.

Efter två år av turnerande med Hybris-ensemblen har hon nu hoppat på nya Peter Pan-föreställningen. På hemmaplan har flyttlasset gått i ett och både det gröna kedjehuset och hotellrummen är nu ett minne blott, likaså singellivet som hon levde i drygt 13 år.

Pernilla har blivit med både nytt hem och fästman inom loppet av en månad. Och det verkar nästan som att känslobägaren börja rinna över.

Annons

Nu delar hon med sig av sina starka känslor gentemot sin blivande make Christian Bauer.

Pernilla Wahlgrens stora ord om Christian Bauer

Det var våren 2021 som Pernilla gick ut med nyheten att hon funnit kärleken på nytt, och att det var Christian som fångat hennes hjärta.

För drygt tre veckor sedan tog de relationen ett steg längre, då Christian gick ner på knä under en familjesemester i Sälen. Och Pernilla sa ett glaskart ja.

I dag den 19 januari fyller Christian år, och dagen till ära ger Pernilla en massiv kärleksförklaring till mannen i sitt liv:

Annons

"I dag fyller han år. Mannen i mitt liv. Min trygghet, min stora famn, min glada nallebjörn, min klippa, min stora kärlek och bästa vän. Stort Grattis på din födelsedag, min fina C!!! Må vi få bli gamla ihop och fira många fler födelsedagar tillsammans..!", skriver hon och får snabbt svar av Christian i kommentarsfältet:

"Ååååh min älskling, kan inte i ord beskriva hur mycket jag älskar dig och mitt hjärta kommer slå extra för dig även när vi blir jättegamla ihop"

Privata bilderna ingen tidigare sett

Inte nog med att Pernilla delat ett hängivet Instagram-inlägg, hon har även publicerat flera bilder i sin "story" som hon inte visat upp förr.

Se bilderna nedan!

Annons
"Min lilla läckra skärgårdshunk", skriver Pernilla.
Annons

Foto: TT, Instagram / pernillawahlgren

Annons