Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas svärmorslycka! Kändiskvinnan bekräftar romansen med Benjamin Ingrosso

02 okt, 2022, 15:00 
Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Frøya Sofie Winther första ord om romansen med Benjamin Ingrosso!
Annons
Benjamin Ingrosso om vem som tar över AllsångenBrand logo
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Benjamin Ingrossos karriär fortsätter att gå spikrakt uppåt. Trots att han bara är 25 år gammal har han redan hunnit skapa flera hits, gjort succé i Så mycket bättre och haft sitt eget matlagningsprogram.

Han har dessutom utsetts till årets tv-personlighet på Kristallengalan och, likt många andra familjemedlemmar i Wahlgren-klanen, har han på vägen blivit en folkkär individ.

Men på kärleksfronten har det varit desto tystare. För några år sedan fick han sitt hjärta krossat och har sedan dess varit restriktiv att prata om sitt dejtingliv.

Fångades på bilder tillsammans

Den senaste tiden har han kopplats ihop med den norska influencern Frøya Sofie Winther. Benjamin Ingrosso har varken bekräftat eller dementerat relationen, men de har flera gånger setts tillsammans.

Annons

Hon var på plats i Sverige när Benjamin Ingrosso nyligen hade en konsert i Konserthuset i Stockholm. Några dagar senare befann hon sig i Paris i samband med Benjamin Ingrossos födelsedagsfirande i den franska huvudstaden.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso.

Bekräftar romansen: ”Vi roar oss”

Nu bekräftar Frøya Sofie Winther romansen. Det är när norska Dagbladet får en pratstund med henne på röda mattan som hon avslöjar detaljer om relationen.

– Det går superbra. Vi roar oss, säger Frøya Sofie Winther.

Dagbladet: Är det din pojkvän?

– Vi får se vad som händer, säger hon och får frågan om det är en romans på gång:

– Det ser väl lite så ut.

Avslöjar relationen med Pernilla Wahlgren

Frøya Sofie Winther avslöjar även att hon träffat stora delar av familjen och bara har positiva saker att säga om Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

– Hon är världens finaste person (Pernilla Wahlgren reds anm.) och jag älskar hela familjen, säger hon och hintar om att hon även kan komma att dyka upp i realityprogrammet Wahlgrens värld.

– Vi får se. Kanske, kanske inte.

Foto: TT/Instagram

Annons