Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernillas trista upptäckt i lyxvillan – som kostar miljoner: ”Vidrigt”

01 jul, 2024, 22:00 
Pernilla Wahlgren berättar nu om problemet i lyxhuset.
Annons

Pernilla Wahlgren tycks ständigt vara på vift. Hon reser runt i landet med sina föreställningar, rattar det populära programmet Allsång på Skansen, driver en podcast och njuter av sitt spanska sommarhus i Marbella.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Det blir en hel del flängande, så därför är det extra välkommet att ha ett hem där man kan vila upp sig riktigt ordentligt. Ett sånt hem har hon i Villa Wahlgren, huset på Lidingö där enbart tomten kostade åtta miljoner kronor.

Vad slutnotan landade på vet vi inte, däremot kan man anta att det inte var någon billig historia och av bilder att döma har Pernilla inte sparat på krutet gällande inredningen.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen.Caisa Rasmussen/TT

Pernilla Wahlgrens trista upptäckt

Huset har kommit att bli en kär mötesplats för hela familjen, en plats där Pernilla kan koppla av mellan allt arbete och tänka på annat än allsång, podcast och tv-inspelningar.

Men hundarna Sammy och Dino, som hon och dottern Bianca Ingrosso har delad vårdnad av, gör det inte lätt för den folkkära artisten och beter sig på ett sätt som hon inte alls uppskattar.

– De här jävla hundarna, som är så jävla söta, men fyfan att de kissar inne, säger hon Pernilla Wahlgren till poddkollegan Sofia Wistam i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Annons

Kan inte ta in hundar

Pernilla berättar vidare att Sammy och Dino kissat både på hennes gardiner och sängkappan i gästrummet, vilket gjort att artisten fått uppsöka kemtvätt för att få bort lukten.

– Det gick inte att vara där inne för det luktade så mycket kiss. Helt vidrigt. Det är fruktansvärt, säger Pernilla och berättar att hon inte kan ta in andra hundar i huset:

– Jag vet inte, jag klarar inte av att ta hit andra hundar för då känner de av att "här inne har hundar kissat", så då kissar de här också.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är irriterad på hundarna Sammy och Dino.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons