Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Perrelli och Jensen lever inte ihop: "Var Anders bor vet jag inte riktigt..."

11 dec, 2023, 10:30 
Louise Wibergh Lenti

En enkel fråga blir plötsligt svår att svara på.

Annons
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Samtidigt som kungligheterna satt och glittrade vid den exklusiva Nobelmiddagen sändes det nionde avsnittet av Hellenius Hörna för säsongen.

Den här gången fick vi bland annat möta schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och hennes make och tillika entreprenör Anders Jensen.

Perrelli om ett liv med Anders: "Skulle inte tro det"

I år firar Charlotte Perrelli och Anders Jensen 8 år som gifta. Det var däremot inte en självklarhet att det skulle bli så.

Det hela började med ett meddelande på Facebook. Anders kontaktade Charlotte som då var nyskild och inte alls redo att inleda något nytt.

– Jag kände: ”skulle inte tro det”, och svarade att det är lite mycket just nu. Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa, har Perrelli berättat i programmet Stjärnorna på slottet.

Annons

Sedan snubblade hon över en artikel där Anders berättade om sin dotter som kämpat mot cancer. Det fanns ett djup hos honom som hon intresserades av. Hon hörde av sig och konversationen drog igång. Paret pratade i telefon upp till sju timmar varje kväll och valde tillslut att ses.

Kärleken gick inte att förneka och idag har paret de gemensamma sönerna Alvin och Adrian ihop. Anders har sedan tidigare dottern Isabella. Charlotte har sedan tidigare sönerna Angelo och Alessio. Tillsammans bildar de en stor härlig bonusfamilj!

Anders Jensen: "Jag flaxar lite"

David Hellenius inleder sin intervju med att förklara för publiken att produktionen alltid bokar resorna till sina gäster. Den här gången var det däremot lite svårt. Charlotte och Anders har nämligen inte bara en adress utan tre. De äger en lyxvilla i Djursholm, en i Marbella och en i Åre.

Annons

På frågan var paret bor och vilken plats de ser som sitt hem blir det tyst. Charlotte snörper ihop munnen och tittar upp i taket. Hon tänker. Anders sitter även han tyst och funderar.

– Ja, mitt hem just nu är ju Marbella, svarar Charlotte till sist. Men var Anders bor, det vet jag inte riktigt… fyller hon i med ett skratt.

– Ja, jag flyter lite. Jag flaxar lite runtom Europa. Jag jobbar ju ganska mycket i Europa fortfarande och sen har jag en dotter i Sverige så det blir naturligt att jag flaxar lite, svarar Anders.

Det är minst sagt mycket för dem på olika håll och livspusslet med jobb och barn i olika länder gör att de behöver dela upp sig. Även om paret för tillfället lever på skilda platser verkar de däremot fortfarande väldigt glada. De berättar att när de väl är i Marbella samtidigt umgås de mestadels bara med varandra och familjen.

– Jag får liksom passa på, nu fick jag en liten del av honom här, säger Charlotte och greppar teatraliskt i luften framför sig och skrattar.

Anders Jensen, Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli strålar tillsammans i Hellenius Hörna.

Foto: TT

Annons