Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Charlotte Perrelli i chock efter oväntade händelsen på scen – mitt under konserten

22 aug, 2022, 19:30 
Indra Nordemar

Charlotte Perrelli fick göra en blixtändring i sitt framträdande när hon såg den oväntade gästen komma upp på scen.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli har varit en av landets populäraste artister sedan årtionden tillbaka. Men i dag axlar hon också rollen som mamma och bonusmamma.

Hon och Anders Jensen har varit gifta sedan 2015 och har båda barn sedan tidigare äktenskap, men de har även två gemensamma barn, sönerna Adrian och Alvin.

Den sistnämnda är yngst i syskonskaran av fem – och det visar sig att han är en riktig charmör! Mitt under Perrellis konsert häromdagen chockade Alvin både sin mamma och publiken.

Oväntade händelsen mitt under Perrellis konsert

Charlotte har under sin framgångsrika karriär rest land och rike och gjort succé på scen med sina hitlåtar så som Hero och Still Young. Men under helgens konsert i Svarta Bergen hände något utöver det vanliga.

Annons

Nu har Perrelli delat med sig av sötchocken på Instagram:

"Men min älskade lille plutt!!!!! Alvin hade löst pratat om att han ville låna Jonathans ”ägg” och spela ikväll på scenen. Trodde inte en sekund på det eftersom han är rätt blyg och dessutom inte varit med på några jobb… pandemi i ett par år och han har därför missat upplevelserna med att vara med på mina jobb.", skriver hon och fortsätter:

"Men mitt under konserten ikväll ser jag hur han med bestämda steg kommer gående mot trappan upp mot scenen och vill vara med. Såå gulligt. Var precis på väg att sjunga en klassisk ballad men fick slänga in en midtempo låt.. Gissa vem som fick kvällens största applåd. Alvin min älskade lilla stjärna!!!"

Starka reaktioner efter plötsliga agerandet

Alvin stod vid sina mammas sida under hela låten och spelade på sitt "ägg". Nu har hans agerande fått en hel drös av hyllningar på Instagram.

"Jag DÖÖÖÖÖR SÖTDÖDEN", skriver en person i kommentarsfältet och får medhåll från hundratals andra.

"Älskade lille killen så söt. Han kommer nog stå där en vacker dag o sjunga också"

"Såå gulligt och taktkänslan satt klockrent"

Och på det spåret fortsätter det.

Se klippet nedan!

Skärmdump Instagram / laperrelli

Foto: TT, Instagram

Annons