Perrellis och Jensens sanslösa lyxsemester – en halv miljon per natt

17 apr, 2023, 10:00 

Charlotte Perrellis och Anders Jensens galna lyxliv på Maldiverna – nu avslöjas svindlande prislappen.

Annons

Stränderna beskrivs som pudervita, vattnet som kristallklart. Maldiverna rymmer färgrika korallrev, blågröna laguner och ett tropiskt klimat där palmerna svajar höger till vänster.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Turisterna slår ofta sig ner på privata öresorter. De bor i egna bungalows vid stranden, bara ett stenkast från det färgsprakande vattnet som så ofta kryllar av diverse fiskar.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har noterat Maldivernas tropiska klimat. Tillsammans med familjen har de huserat på en egen ö, som sen kompletterats med en vistelse till en atoll.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen.
Annons
Maldiverna
Maldivernas sandstränder beskrivs som pudervita, palmerna som svajande och vattnet som kristallklart.

Charlotte Perrellis drömresa

Recept.se Nyhetsbrev

Charlotte måste nypa sig i armen för att hantera härligheten. Lyxvillan vid de drömska korallreven har fyra sovrum, en egen pool, öppningsbart tak för stjärnskådning och en rutschkana som går rätt ner i lagunen.

På Instagram har artisten flitigt delat med sig av utomhusbio under stjärnklar himmel, kärleksinsikter, lyxfrukostar och glädjen över att befinna sig i ett paradis med familjen.

”Måste nog säga att denna 4- bedroomsvillan på Jani är något av det finaste jag varit med om…… alla är upp över öronen förälskade och vi är mer än nöjda!!!!”, skriver Charlotte på Instagram.

Annons

Svindlande prislappen – så mycket kostar det

Men för att ta del av ett paradis av den här kalibern måste man hosta upp lite pengar. Enligt Expressen kostar lyxvillan i nuläget en halv miljon kronor per natt – ett kalas som familjen själva står för.

”Det är absolut ingen sponsordeal. Vi betalar varenda krona”, skriver Charlotte Perrelli i ett meddelande till tidningen.

Även Charlottes mamma och pappa var med på lyxresan. Artisten skriver till Expressen att resan var bokad för längesen, och var en present till hennes mamma som fyller 70 år.

”Att få ha med er på dessa resor… så otroligt mysigt och roligt! Ni är så fina och fantastiska. Vilken tur jag hade i livets lotteri”, skriver Charlotte på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons