Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Forsberg bryter tystnaden efter uppbrottet från Nicole – lämnat landet

20 maj, 2023, 13:00 

Nu bryter Peter "Foppa" Forsberg tystnaden.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Det var den första maj som superparet Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin på Instagram meddelade att de går skilda vägar.

"Efter mycket eftertanke och noggrant övervägande har Nicole och jag bestämt oss för att skiljas som ett par." Skrev Peter bland annat då.

Sedan dess har det varit tyst från det forna ishockey-proffset. Tills nu.

Peter Forsbergs tystnad efter uppbrottet från Nicole Nordin

Foppa och Nicole träffades träffades för första gången 2009, och förlovade sig året därpå. Tretton år senare har de tre barn ihop och ett lyxigt liv i Schweiz där företaget Inuikii har sitt huvudkontor.

Annons

Men nu har kärlekssagan tagit slut.

"Vi kommer att fortsätta att vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla hängivna föräldrar till våra tre barn." Meddelade paret i samband med uppbrottet.

Nicole Nordin har uppdaterat flitigt på sin Instagram sedan separationen blev offentlig. Hon har delat härliga semesterbilder tillsammans med barnen, och reklam för skomärket Inuikii hon och Foppa är delägare för.

Peter Forsbergs första ord efter separationen

Men Peter Forsberg har varit desto tystare. Nu delar han sina första ord på Instagram, och berättar att han befinner sig i Miami och reflekterar tillbaka på tiden han har bakom sig.

Annons

"Jag tar hand om lite affärer i Miami, efter några stressiga veckor. Jag hoppas att ni har en bra helg." Skriver affärsmannen.

Varken Nicole eller Foppa har däremot kommenterat relationen och uppbrottet ytterligare. Det är inte heller känt om de kommer bo kvar i Schweiz.

2019 berättade Nicole i Loungepodden att de har svårt att få ihop sina scheman. Både Nicole och Foppa är mycket investerade i sina affärer och företag och har många strängar på sin lyra.

Annons

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hej då.

Peter Forsberg och Nicole Nordin

Foto: TT

Annons