Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Forsberg och Nicole Nordin förvirrar alla – syns ihop trots separationen

22 sep, 2023, 19:30 
Peter Forsberg och Nicole Nordin

Peter Forsberg och Nicole Nordin syns ihop – trots att de har sagt att de har separerat.

Annons

Det var i maj som Peter Forsberg och Nicole Nordin meddelade att deras kärlekssaga var över. Ett tretton år långt förhållande hade slutat i separation.

"Efter mycket tanke och noga övervägande har jag och Peter beslutat oss för att gå skilda vägar som par. Vår beslut att ge varandra utrymme är ömsesidigt och fattat med kärlek. Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", skrev Nicole på Instagram.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Peter Forsberg och Nicole Nordin syns ihop

Men det finns oklarheter kring separationen. Även om Nicole meddelat på Instagram att relationen är över, så får man ett helt annat budskap om man surfar in på Alline Agencys hemsida.

Annons

Det är en handels- och PR-plattform med ett fokus på "livsstil och mode". Nicole och Peter grundade företaget ihop, och på sajten ser vi en bild där Nicole och Peter poserar tillsammans, strålande lyckliga. Det är en förvirrande syn, som blir än mer förvirrande när man läser texten under. Där står det att Nicole och Peter är "entreprenörer och livspartners".

Affärsintresset har förvisso alltid förenat Nicole och Peter. De är båda delägare i skoföretaget Inuikii vars huvudkontor ligger i Zürich. De driver också investeringsbolaget Archelio Capital ihop. Men de har inte arbetat överdrivet tajt tillsammans.

Bakgrunden till separationen mellan Peter Forsberg och Nicole Nordin

Snarare har Nicole och Peter sett mindre och mindre av varandra ju längre tiden gått och desto mer krävande deras yrkesroller blivit. 2019 berättade Nicole i Loungepodden om svårigheterna att hålla kärleken vid liv när tiden ihop är så knapp.

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hej då, sa Nicole Nordin då om relationen.

Annons