Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Forsberg vill försöka igen – efter hans och exflickvännens fiasko: "Känns fel i hjärtat"

28 apr, 2024, 11:00 
Peter Forsberg och Nicole Nordin
Peter Forsberg är redo att försöka igen efter att både han och Nicole Nordin misslyckats.
Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin meddelade världen i maj 2023 att de hade gått skilda vägar efter tretton års förhållande.

"Efter mycket tanke och noga övervägande har jag och Peter beslutat oss för att gå skilda vägar som par. Vår beslut att ge varandra utrymme är ömsesidigt och fattat med kärlek. Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", skrev Nicole på Instagram.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Peter Forsberg vill försöka igen – efter att Nicole Nordin gett upp

Men trots att Nicole och Peter inte längre är ett par, så följs de ändå åt på vissa sätt. Bland annat verkar de ha ungefär samma erfarenheter av Vasaloppet.

Peter deltog i det klassiska loppet 2014. Då tvingades han bryta efter en vurpa. Nicole skulle delta i årets upplaga, men när man tittar på tävlingens hemsida finns hon inte registrerad som tävlande. Hon har alltså inte slutfört loppet.

Man undrar om detta grämer Nicole lika mycket som det uppenbarligen grämer Peter.

Peter Forsberg
Peter är king!TT

– Det känns fel i hjärtat att jag gav upp Vasaloppet. Det gör ont i hela kroppen att jag gjorde det. Det var inte bara därför jag köpte huset, men det är en positiv sak med det, att jag kan åka mycket längdskidor, för det tycker jag väldigt mycket om, säger Peter i en ny intervju med Expressens Mattias Tengblad, som har jobbat på tidningen sedan 2014.

– Så det är inte omöjligt att jag ställer upp igen. Jag kan ju inte dö utan att ha klarat ett Vasalopp. Det är ingen vidare merit att man bara gett upp efter drygt halva loppet.

Peter Forsberg är redo: "Jag älskar..."

Peter är redo att dra i gång med träningen inför nästa Vasalopp. Han har lagt tio miljoner kronor på ett fritidshus i jämtländska skidorten Storhogna.

– Jag älskar att vara där. Det är så lugnt och skönt. Ingen brådska att kliva upp på morgnarna, säger Forsberg.

Annons