Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Forsberg visar upp lyckan efter uppbrottet – nya livet utomlands

23 okt, 2023, 13:30 

Peter Forsberg berättar nu själv om lyckan efter uppbrottet från Nicole Nordin.

Annons

I maj tidigare i år kom beskedet att Peter Forsbergs och Nicole Nordins kärlekssaga var över. Ett tretton år långt förhållande hade slutat i en separation och barnen Lennox, 10, Lily, 8, och Diego, 6.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

I ett inlägg på Instagram delade ex-paret själva med sig av det trista beslutet. Beslutet hade fattats efter ”noga övervägande” och var både ömsesidigt och fattat med kärlek.

”Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn”, skrev Nicole på sin Instagram och delade med sig en bild på hela familjen.

Nicoles lycka efter uppbrottet från Peter

Nu verkar de vara lyckliga på varsitt håll. Nicole har delat med sig av sin fartfyllda vardag, som ägnats mycket åt företaget Alline Agency, resor och en härlig vistelse på ett lyxhotell i Schweiz.

Annons

”Mitt i ett turbulent år med stora beslut som fattats och förändringar som pågår fick jag möjlighet att knyta nya trygga kontakter, få mig ett gott skratt och hitta tid & utrymme för att återställa, ladda och balansera om”, skrev Nicole nyligen i ett inlägg på Instagram.

Nicole Nordin
Nicole Nordin har haft ett turbulent år men känner ändå att hon lyckats ladda och balansera om.

Peter Forsberg om livet i Schweiz

Peter Forsberg fyllde 50 tidigare i år. Sedan fem år tillbaka är han bosatt i Schweiziska staden Zug och tillsammans med sina barn lever han ett harmoniskt liv i den fina alpstaden.

– När jag är i Schweiz så är det mycket med och runt barnen, de har både hockey- och fotbollsträningar och skola. Jag tycker att det är roligt att de spelar hockey. Vi får se vilken sport de väljer till slut, säger han till Aftonbladet.

Här kan Peter också leva ett mer tillbakadraget liv, även om många så klart vet vem hockeyspelaren ”Foppa” Forsberg är.

– De känner igen namnet, men kanske inte på ett foto. Zug är en hockeystad och kan sin hockey, men det är super att man kan vara lite anonym.

Peter Forsberg
Peter Forsberg med livet i Schweiz.

Foto: TT

Annons