Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Forsbergs ärliga ord om sitt eget mående efter uppbrottet från Nicole: "Är inte bra"

10 nov, 2023, 11:00 
Nicole Nordin och Peter Forsberg

Peter Forsberg har beslutat sig för att resa iväg.

Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin hade allt. Ett harmoniskt förhållande, tre underbara barn och flera blomstrande affärsverksamheter.

Men så kom beskedet som sköt hål på idyllen. Det var i maj som Nicole själv gick ut med nyheten på Instagram. Efter tretton år var hennes och Peters kärlekssaga över.

"Efter mycket tanke och noga övervägande har jag och Peter beslutat oss för att gå skilda vägar som par. Vår beslut att ge varandra utrymme är ömsesidigt och fattat med kärlek. Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", skrev Nicole på Instagram.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Peter Forsberg i intervju efter att han och Nicole Nordin separerat

Nu försöker Peter leva sitt liv som vanligt, med hans hjärta läker. I en intervju med Expressens mångårige Nordamerika-korrespondent Gunnar "Gunny" Nordström berättar 50-åringen om sitt kommande äventyr: en resa till Toronto för att vara på plats när vännen Henrik Lundqvist träder in i NHL-hockeyns Hall of Fame.

Nicole Nordin och Peter Forsberg
Vi trodde att de var så lyckliga ihop...

– Jag ville vara på plats i New York när Rangers hissade upp hans tröja i Madison Square Garden och jag vill vara i Toronto nu när han blir invald i Hockey Hall of Fame. Jag hade av familjeskäl inte möjlighet att vara på plats när några av våra andra svenskar har blivit invalda, men det passar bra nu, säger Peter till Expressen.

Annons

Peter Forsberg: "Jag är inte bra"

Peter ska också spela i en välgörenhetsmatch som anordnas i samband med ceremonin. På med skridskorna igen alltså, för "Foppa".

Men han är ärlig angående formen. Han plågades under de sista åren på isen av en smärtsam fotskada som mer eller mindre satte stopp för hans karriär.

– Jag är inte bra och foten är sned. Men det har varit kul att träffa de andra killarna. Sedan kan jag väl säga att jag spelat viktigare matcher genom åren, så det får bli vad det blir. Jag ser fram emot dagarna i Toronto nu när tre personer som haft stor betydelse för mig ska hyllas. Det känns rätt att vara där, säger Peter.

Annons