Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Peter Settman bekräftar bröllopslyckan - fem år efter skilsmässan

08 jun, 2023, 18:30 
Felicia Plåt
Peter Settman
Peter Settman har haft en strålande karriär och underhållit hela Svenska folket. Foto: TT

Nu avslöjar Peter Settman bröllopsplanerna

Annons

Peter Settman är en av Sveriges främsta namn inom underhållningsbranschen. Han har under flera decennier underhållit oss både bakom och framför kameran.

10 svenska Tv-serier du följde om du var ung på 90-taletBrand logo
10 svenska Tv-serier du följde om du var ung på 90-talet

Succéerna

Han är bland annat känd för sin roll som Ronny i "Ronny och Ragge". Där han spelar en riktig raggare mot Fredde Granberg och serien blev snabbt en tittarfavorit.

Peter har också varit programledare för SVT:s succéprogram ”Så ska det låta” under flera säsonger. Där bjöd han på underhållning tillsammans med flera olika fantastiska musiker. Nu på senare år har Settman jobbat mer bakom kameran och har gjort stora program även i USA, där han numera bor.

Peter Settman och arbetskollegorna
Peter var med och jobbade med American Song Contest som är en spin off på Eurovision Song Contest.

Berättar om skilsmässan

Nyligen gästade Peter podcasten Bathinas skilda möten, med Bathina Philipsson. Där berättar Peter om sin skilsmässa från sin ex-fru efter 14 år tillsammans.

Annons

– Det var inte så dramatiskt, egentligen ingenting dramatiskt. Utan en insikt om att vi bara kände att vi har gjort vår resa. Det kan finnas en sorg i det och det kan finnas en ledsamhet i det. Inte kan, det gör. Men det var en otroligt bra och stark relation och med två fantastiska pojkar. Men som sagt, den resan, det är en resa som pågår fortfarande fast nu är vi inte gifta längre. Och jag lever ju i en ny relation nu, säger han i podcasten.

Och precis som han säger så lever han nu tillsammans med en annan kvinna, Carmen Navis, som han träffade i USA. Efter ett och ett halvt år var paret förlovade och nu bekräftar Peter bröllopsplanerna.

Kulturkrockarna

I podden berättar Peter att han ser väldigt mycket fram emot bröllopet, men att han även blivit medveten om de olika kulturkrockarna som kommer uppstå och menar att man i USA och Sverige ser lite olika på manligt och kvinnligt.

– Det är kulturellt en jättegrej och jag inser skillnaden mellan det manliga och kvinnliga. Även om jag och Carmen är ett typsikt modernt par med jämställdhet, så är det väldigt tydligt, och det kommer med det amerikanska att det är skillnad på manligt och kvinnligt, fortsätter han i podden.

Tilli sist avslöjar han när lyckodagen kommer att ske och vart denna stora festen kommer att ta plats. Och det kommer nog bli en dag de sent kommer att glömma.

– Vi kommer gifta oss i mitten på oktober, i Italien, säger Peter.

Annons