Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Peter Settmans problem i relationen med 12 år yngre kärleken: ”Ilska”

18 okt, 2022, 16:00 
Peter Settman och Carmen Davies

Nu berättar folkkära programledaren om bråken med fästmön.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Han blev raggaren Ronny med hela Sverige när han på tidigt 90-tal gjorde succé i tv-serien Ronny & Ragge. Sedan dess har Peter Settman, 53, lämnat brylkräm, Gällivarehäng och "Fården".

Idag kan han titulera sig både skådespelare, programledare och tv-producent. Framgångarna har lett honom till det kändistäta Los Angeles, där han bor på deltid sedan 2019.

Det är också där han har kärleken Carmen, 41. De fann varandra strax efter Peter Settmans skilsmässa från ex-hustrun Anna och förra året beslutade sig paret för att förlova sig.

Annons
Peter Settman
Peter Settman pendlar mellan Sverige och USA. I stunder tvingas han vara ifrån kärleken Carmen Davies i flera veckor.

Förlovade sig på nyårsafton för två år sedan

Peter Settman delade själv med sig av det storslagna frieriet och följarna på Instagram fick bevittna den fina förlovningsringen. I en intervju med Aftonbladet var det en nervös tv-profil som försökte sätta ord på känslorna.

– Både Carmen och jag har nära till våra känslor och håller inte tillbaka dem. Man blev tagen av stunden och kärleken och känslan, det är klart det kom tårar. Visst var det så. Jag blir tagen nu bara genom att försöka sätta ord på allt det här.

Annons

Peter Settman om bråken med Carmen

Men att vara ifrån varandra under långa perioder är inte problemfritt. Peter Settman är i Sverige flera veckor åt gången för att hänga med sina fyra barn, innan han återvänder till Carmen i USA.

– När man väl ses igen finns det lite ilska i kroppen för att man behövt vara ifrån varandra. Då man inte har någon att ta ut den där ilskan på så skäller man osmart nog på den man gillar. När detta bråk sedan är över så är det verkligen bara så bra, säger han nu till Hemmets Journal.

Annons

Så träffades Carmen och Peter Settman

Carmen arbetar som scenograf och det var på jobbet deras vägar korsades för första gången. Även om det ibland är lite stormigt i relationen, så finns det en kärlek som övervinner alla distansproblem.

– Först var det en vänskaplig relation men senare, efter min skilsmässa, träffades ett större gäng från jobbet en kväll. Då fanns hon där och vänskapen utvecklades till ett mer känslomässigt plan. Vi började helt enkelt att träffas, säger Peter och fortsätter:

– Carmen är också fantastiskt omtänksam och älskvärd. Hon har plats för hur många som helst i sitt hjärta, det kan både mina barn och vänner hålla med om.

Carmen Davies
Peter Settman och Carmen hade först en vänskaplig relation.

Foto: TT/Instagram

Annons