Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra Malms framtidsbeslut om Robinson – efter dotterns känslosamma ord

03 nov, 2022, 10:30 
Petra Malm

Dotterns ord fick Petra Malm att ändra sig om Robinson.

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Petra Malm har på kort tid seglat upp och blivit en omtyckt och populär programledare. Som tidigare elitsoldat drillar hon Robinson-deltagarna på ett vågat och utmanande sätt som verkar tilltala tittarna.

När hon tog över stafettpinnen från Anders Öfvergård inför säsongen var det inte många som visste vem Petra Malm var, men nu är det som att ingen kan få nog av elitsoldaten från norra Sverige.

– Jag är den jag är och jag är norrlänning och jag är militär och det kommer inte att gå och dölja. Det finns en tydlig militär kompass i mig så jag kommer vara tydlig och rak men också mycket känslor då jag är en känslomänniska, sa hon inför uppdraget till Aftonbladet.

Annons
Petra Malm
Petra Malm är programledare i Robinson i TV4.

Petra Malm om samtalet med dottern Ida

Att Petra Malm är en sann känslomänniska blev tydligt redan innan hon tackade ja till uppdraget – och hade det inte varit för samtalet med dottern Ida, 9, hade hon förmodligen aldrig rest till Malaysia.

– Vi lever i en familj där vi stöttar varandra. Jag frågade: ”Ida, ska jag följa med och tacka ja?”. Då sa hon: ”Men mamma, du skulle aldrig säga till mig att jag inte skulle få fortsätta med gymnastik, eller leka med mina kompisar!”. Hon sa :”Det är klart du ska vara med i Robinson”, även om jag skulle vara borta i sju veckor. Det är stort tycker jag och det säger mycket om vår familj, har Petra Malm sagt till Amelia.

Annons

Lämnar Robinson efter säsongen

Det står sedan tidigare klart att Petra Malm inte återvänder som programledare när Robinson kommer med en ny säsong våren 2023.

Orsaken är att Petra Malm inte vill vara ifrån familjen för länge och därför valt bort att göra två säsonger per år.

Istället kommer Anders Lundin att axla rollen som programledare.

Anders Lundin
Anders Lundin återvänder som programledare.

Foto: TT

Annons