Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra Mede, 54, bekräftar misstankarna åtta år senare – bara veckor kvar!

15 apr, 2024, 14:14 
Nu kan hon äntligen berätta!
Annons

Efter att ha hållit sig borta från rampljuset i fjol är Petra Mede tillbaka med besked. Det är bara ynka veckor kvar tills hon kliver upp på Eurovision-scenen i Malmö inför hela Europa, ihop med Malin Åkerman.

Och mitt i allt kommer den älskade programledaren med riktigt roliga nyheter för att ESC-fans där ute.

Petra Mede om ryggoperationen: ”Låg i sängen i 9 månader”Brand logo
Petra Mede om ryggoperationen: ”Låg i sängen i 9 månader”

Tittarnas vädjan till Petra Mede

I princip samma minut som Loreen kammade hem guld i Eurovision song contest 2023 med låten Tattoo fylldes sociala medier med ett krav: låt Petra Mede leda tävlingen när den kommer till Sverige!

Annons

Deras röster blev hörda, och Petra och Malin Åkerman leder musikfesten som går av stapeln den 7:e maj. Och den är i trygga händer. har ju gjort det två gånger förut, 2013 och 2016. 2016 fick hon sällskap av Måns Zelmerlöw, och tillsammans skrev de Eurovision-historia och blev ett av tävlingens mest hyllade programledarpar någonsin.

Än idag pratas det om deras mellanakt, sångnumret Love Love Peace Peace. Där skojade duon om hur man skriver den perfekta Eurovision-låten, och den har idag drygt 10 miljoner visningar på YouTube.

Måns Zelmerlöw och Petra Mede
Måns Zelmerlöw och Petra Mede.Jonas Ekströmer/TT

Petra Mede bekräftar misstankarna – avslöjar nyheten

Programledarna Måns Zelmerlöw och Petra Mede under mellanakten "Love Love Peace Peace" under finalen i Eurovision Song Contest 2016 i Globen.
Vilken succé!Maja Suslin/TT
Annons

Förväntningarna på Petra och Malin är givetvis skyhöga, och nu kan Petra avslöja en detalj om den stora finalen. I ett klipp på Instagram berättar hon nämligen att ett riktigt shownummer väntar, precis som man misstänkt efter förra succén!

– Jag vill avslöja att det kommer bli ett shownummer i Eurovision song contest. Det kommer sjungas, och dansas, därför att ingen gör det bättre än jag.

Hon berättar också att hon inte kommer vara ensam på scenen, samtidigt som hon kryptiskt blinkar – och nu höjs förväntningarna rejält hos fansen.

Foto: TT

Annons