Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra Medes ärliga ord om kärleken: "För en gångs skull fått välja"

30 sep, 2021, 19:21 
AvIndra Nordemar

Mångsysslaren Petra Mede är aktuell med ett nytt program – nu är hon på jakt efter kärleken.

Annons
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!Brand logo
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Petra Mede syns ofta i tv-rutan, både som skådespelerska och som programledare för stora program som Let's Dance och Melodifestivalen, men nu gör hon något hon aldrig gjort tidigare – hon är på jakt efter kärleken i nya "Min historiske pojkvän".

– Jag brukar alltid säga att jag har nerver av stål, men den här gången tycker jag att det står mer på spel eftersom jag har varit så delaktig i utveckling och produktionen. Jag är inte nervös, men det är en liten anspänning, säger hon till Expressen.

Petra Mede och "Min historiske pojkvän"

I programmet får tittarna följa Petra när hon träffar tidstypiska män från 1300-, 1500-, 1600-, 1700- och 1800-talet för att förhoppningsvis finna den rätte.

– Jag har för en gångs skull fått välja mina män. De är handplockade, absolut. Det är inte alltid det hjälper, men de är utvalda med stor noggrannhet.

De lyckligt lottade som kommer medverka i programmet är Gustaf Hammarsten, William Spetz, Simon J Berger, Jonatan Unge, Olof Wretling och Jonas Malmsjö, som alla inleder olika typer av relationer med Petra i serien.

Annons

– Den jag blir mest förälskad i är ju Sven (Olof Wretling reds. anm.), och han har ju väldigt sympatiska drag. De dragen är nog de som privata jag uppskattar. Väldigt mycket snällhet och lite tryggare, fast han är ju väldigt imbecill. Men det är svårt alltså. Det är svårt att hitta någon som har allt.

Petra Mede om kärleken i det privata livet

I privatlivet finns det inte lika många män i Petras Liv. I dagsläget har ingen lyckats fånga tv-profilens hjärta, men en sak är hon säker på – och det är vad hon inte vill ha.

– En väldig självförträfflighet är inte så charmigt, bristande självinsikt och snålhet, det tror jag är egenskaper som går bort för mig privat.

Foto: Instagram

Annons