Petra Mede tillsagd av SVT – efter beteendet hos Carina Bergfeldt: "Sjukt"

25 nov, 2022, 07:30 
Carina Bergfeldt och Petra Mede

Nu berättar en av gästerna som medverkade i Carina Bergfeldts talkshow om händelsen tittarna inte fick se.

Annons

Carina Bergfeldts talkshow går sedan premiären i fjol som tåget. Gäster från Sverige, och världens olika hörn, har gästat journalisten i soffan för många härliga skratt och allvarsamma samtal.

Men just skratten kanske det blir för mycket av ibland. Det berättar nu artisten Little Jinder som gästade programmet, i podcasten Forum med Saga och Myrna.

Uppmanades att tagga ner av SVT

Det var en färgstark skara som samlades i tv-studion förra veckan hos Carina. Komikern Petra Mede, racerföraren Marcus Ericsson, artisten Little Jinder och Roy Rizk, tidigare gängkriminell som nu arbetar som skådespelare.

Recept.se Nyhetsbrev

Trots deras olika intressen verkar det slagit gnistor i soffan. Artisten Little Jinder och Petra Mede fann nämligen varandra rejält och skojade glatt med varandra under kvällen.

Men det var inte riktigt önskvärt. Little Jinder, eller Josefin Jinder, som hon egentligen heter menar i podcasten Forum med Saga och Myrna att de blev uppmanade att "tagga ned" av produktionen.

Annons

Det var inför att före detta gängmedlemmen Roy Rizk skulle slå sig ned som uppmaningen kom.

– När han skulle komma in var det lite rörigt, vi skulle flytta på oss, och så sa de ”så kanske vi tonar ner det lite, nu håller vi tillbaka” och vi bara ”ja, okej?”, säger hon i podden.

Gästerna i Carina Bergfeldts talkshow. Roy Rizk, Little Jinder, Petra Mede och Marcus Eriksson.
Gästerna hade det lite för roligt. Little Jinder, andra från vänster, berättar om händelsen tittarna inte fick se.

Carina Bergfeldts svar på kritiken

Det gick inte hem hos artisten, som blev aningen förvånad över "tillsägelsen". Hon menar att hon är 34, och Petra 50, och att de såklart vet när tonen behöver blir mer allvarsam.

– Det är inte så att vi kommer sitta med samma ton, och typ så ”hasch-Janne!”, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Det var så sjukt. Och ängsligt av SVT, tycker jag.

När Aftonbladet når Carina Bergfeldt, berättar hon att hon inte var på plats för att höra när gästerna sades till.

Annons

”Just här hade gästerna haft så otroligt härlig och skämtsam kemi, så någon har förmodligen bara sagt att det nu blir en mer allvarlig intervju, utan någon annan intention än att informera om tempobyte”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Foto: TT/SVT

Annons