Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra Mede väntar barn

28 aug, 2012, 08:30 
Margareta
Annons

I december blir komikern Petra Mede mamma för första gången. Pappa är sambon Mattias Günther. 

Komikern och programledaren Petra Mede har alltid varit mycket tyst när det kommer till hennes privatliv. Det senaste året har hon däremot visat sig på vimmel tillsammans med Mattias Günther, som ni ser på bilden ovan. Nu väntar paret barn.

Annons

Lycklig och välmående

Svensk Damtidnings vimmelprinsessa träffade Petra Mede i förra veckan. Hon var då lycklig och såg strålande ut. Dock något trött. Hon kommenterade även sitt kärleksliv.

– Det går bra, så kan jag säga. Jag är tillfredställd med situationen, berättade hon och fnitterskrattade högt åt det väldigt hemliga svaret.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu är det lätt att förstå det glada fnittret. På bilden intill ser ni Petra Mede så som hon såg ut för en vecka sedan i en något pösig topp.

 

Av Margareta Heed

Foto: IBL & Charles Hammarsten

Läs även:  

Annons