Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Petra Medes kärleksbesked – sätter ord på lyckan!

26 apr, 2024, 17:30 
Petra Mede bryter tystnaden om kärlekslivet!
Annons
5 saker du inte visste om Petra Mede!Brand logo
5 saker du inte visste om Petra Mede!

Petra Mede är en av Sveriges mest erfarna programledare. Hon har rattat stora program som Let's Dance, Guldbaggegalan och Melodifestivalen – och för tredje gången leder hon nu Eurovision Song Contest.

Det är få förunnat att få ett uppdrag som Eurovision landat på bordet. Men detta har Petra fått och tillsammans med skådespelaren Malin Åkerman kommer hon göra allt för skapa en underhållande och festlig tillställning.

Petra Mede
Petra Mede leder Eurovision Song Contest för tredje gången.Jimmy Wixtröm/ Aftonbladet / TT

Petra Mede om lönen

Och det är rätt bra betalt. När Petra Mede intervjuades av Eftermiddag i P3 fick hon frågan om gaget – och avslöjade då att hon är nöjd med sin lön.

Annons

– Allt är relativt. Men jag fick ett sms från David Lindgren som sa att “nu äntligen kan du kanske betala av huslånet”, och det hoppas jag, säger Petra Mede.

Petra Mede om kärlekslivet

I en intervju med Aftonbladet sätter hon nu betyg på sitt liv. Karriären är en femma, den hade inte kunnat vara bättre, men ekonomin är hon ändå missnöjd med, trots att hon nu får rätt bra betalt under ESC.

– Den är jag alltid missnöjd med. Jag tycker jag är värd så mycket mer. Jag sätter tre plus. Men med tanke på min kompetens och det jag har utfört så skulle det vara på fem plus. Jag borde vara lånefri och... ja... Så om det är nån som har några riktigt bra investeringstips får de gärna höra av sig.

Annons

Desto mer nöjd är hon med kärlekslivet, även om det också hade kunnat vara bättre.

– Ja, det var ju nån som frågade och då sa jag fyra, så då får jag väl säga det igen då. Jag sa nog det till Expressen, men jag kanske ska vara ännu mer ärlig med dig, då så kanske tre plus bara. Det finns mycket kärlek i mitt liv, men jag är singel.

Petra Mede
Petra Mede tycker kärlekslivet är helt okej.Jessica Gow/TT

Foto: TT

Annons