Petra Medes snuskiga drag framför Doktor Mikael får Lotta Engberg att reagera

Mikael Sandström, Petra Mede, Lotta Engberg

Foto: TV4

Petra Mede tog verkligen ut svängarna med sitt skämt vilket fick Lotta Engberg att reagera...

Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström blev kära framför hela svenska folket, och har varit väldigt generösa med att ge oss en inblick i relationen. Kanske ännu mer nu, när de båda deltog i samma program!

När Lotta och Mikael satt i expert-sofforna i Hjulet kunde inte Petra Mede hålla sig. Hon tog tillfället i akt att dra ett riktigt snuskigt skämt om paret – och reaktionerna talar för sig själv.

Lottas ord om Mikael

Romansen tv-profilerna emellan har minst sagt förändrat livet för dem båda. Mikael hade levt ensam en längre tid, men har sedan ett år tillbaka blivit sambo med sin flickvän Lotta.

Även för Lotta har relationen inneburit en förändring – i sig själv. I Nyhetsmorgon fick hon frågan om vad det bästa med Mikael är.

– Det är mycket. Jag har sagt till dig, att vara med Mikael har gjort att jag är argare, mer irriterad, intelligentare och gladare. Alla känslospektran har byggts på. Det lät negativt, men det är det inte, säger Lotta Engberg.

Att paret bor tillsammans leder såklart till lite vardagsgnabb, något de pratat om öppet. Ibland händer det till och med att Lotta och Mikael jobbar tillsammans, som nu! Och då kom den oväntade kommentaren...

Petras pik i sändning

Lotta och Doktor Mikael var experter i programmet Hjulet. Varje avsnitt sitter en ny kändispanel i studion, och alla har ett varsitt ämne, sitt expertområde.

Lottas ämne var musikkunskap, och Doktor Mikael hade självklart valt medicin. Med i studion var dessutom profilen Carin da Silva, med ämnet hundar. Det är också det ämnet som deltagaren väljer.

– Då har vi fram en kvinna som kan ganska mycket om hundar, säger Petra, men det lyser istället upp vid Lotta Engberg.

Då passar den kvicktänkta Petra Mede på att skicka ut ett snuskigt skämt.

– Det är inte Lotta som kör doggy-style utan det är… Carin, säger Petra och när Lotta förstår skämtet gömmer hon ansiktet i händerna och tittar ner.

– Eller vad vet jag om det, avslutar Petra, och vi ser som tur är Lotta skratta hjärtligt, kanske aningen nervöst...

Foto: TV4