Petter Stordalens privata stund med svenska Märta!

Petter Stordalen har hittat en ny kärlek: svenska Märta Elander Wistén, 30.Norska Se og hör har nyligen publicerat bilder från deras senaste privata samkväm.

Petter Stordalen är en av Nordens mest uppmärksammade och omskrivna affärsmän. Även i Sverige har den karismatiske 57-åringen fått ett stort genomslag, inte bara som businessgeni, utan också som personlighet.

Nu har Petter fått en ännu tydligare blågul koppling. Hon heter Märta Elander Wistén och är affärsgigantens flickvän.

Paret visade sig ihop första gången 1 juli vid Petters nya femstjärniga hotell, flaggskeppet Villa Copenhagen. Se og hör, Norges största veckotidning, publicerar i sitt senaste nummer exklusiva bilder från en kärleksstund som Petter och Märta delade tillsammans.

På bilderna ser man hur en märkbart vältränad Petter är på en badtur med sin nya kärlek.

Petter Stordalen visar upp sin svenska flickvän Märta

För norska medier har Petter berättat om hur han träffade sin Märta.

– Det blev faktiskt coronapandemin som förde oss samman. Märta kom till Oslo på besök innan allt stängde ner, och fastnade med mig här, säger han.

Märta Elander Wistén är tidigare tävlingsryttare på elitnivå. Hon vann guld i laghoppning för Sverige under junior-EM 2007.

– Det har varit en väldigt speciell tid, men vi har samtidigt fått möjligheten att lära känna varandra väl – och blivit förälskade. Så när affärslivet varit utmanande så har privatlivet varit på uppgång. Vi har det helt fantastiskt tillsammans, har Petter sagt.

Petter och Gunhild Stordalen gick isär

Det var i november som Petter och hans dåvarande hustru Gunhild meddelade att deras fjorton år långa förhållande var över.

– Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppen om att vi från mitten av november kommer att flytta isär, sa paret i sitt gemensamma uttalande.