Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Philippe Cohens nya hjärtekross efter uppbrottet från Bianca Ingrosso – allt gick fel

20 nov, 2023, 19:00 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Philippe Cohen har råkat illa ut efter uppbrottet från Bianca Ingrosso.

Annons

Det kommer att skrivas böcker om relationen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Stormig är bara förnamnet. Totalt hann de bryta upp nio gånger under sina sammanlagt tio år tillsammans.

Och uppbrottet har blivit smärtsamt på flera sätt. Det avslöjar sajten Bloggbevakning i en intressant sammanställning.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Philippe Cohens bakslag efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Camilla Gervide, kvinnan bakom sajten, har tittat på hur Phillipes varumärke påverkats av att han inte längre syns på Biancas sociala medier.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen
Vilket par de var!

Smällen verkar vara kännbar, enligt Camillas närläsning av siffror från Medieakademin.

"På listan över svenska matinfluencers 2023 hamnade Phillipe Cohen på plats tre på topplistan 'Årets förlorare' som listar de matinfluencers som tappat flest placeringar under senaste året på plattformarna X, Tiktok, Instagram, Youtube och Facebook. Totalt har Phillipe Cohen tappat hela 420 placeringar och ligger nu på plats 957. Mest rasade Phillipe Cohen på listan för matkreatörer på Youtube. Där hamnar han på andra plats över de som tappat flest placeringar genom att tappa 693 placeringar på YouTube där han är nu på plats 1066", skriver Camilla.

Annons

Men det ska sägas att Phillipe inte försvunnit helt från Biancas plattformar. I augusti la hon upp en bild på en måltid beställd från Phillipes restaurang Posto. Bianca åt upp maten tillsammans med Saga Frisk Sundberg, Rosanna Charles och Lucas Armando Feola.

Ordet om exet: "Trodde jag behövde honom"

Det slutgiltiga uppbrottet mellan Bianca och Phillipe skedde hösten 2022.

– Vi hade egentligen inte så mycket gemensamt. Vi umgicks aldrig med varandras vänner, vi delade inte så mycket. Det märkte jag i slutet. Jag hade varit med om så mycket under dagen och jag ville inte ens berätta det för honom, har Bianca berättat i podden Det skaver.

– Jag trodde jag behövde ha honom för han är min grund, vilket gjorde att jag blev så lost. Nu vet jag så tydligt vem jag är. Alla mina svar hittar jag i mig själv.

Annons