Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Phillipe Cohen och nya flickvännens bröllopslycka - mitt framför Biancas ögon

24 jul, 2023, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca och Phillipe var på och av i åtta år. Foto: TT

Phillipe Cohen tar med nya kärleken till bröllop i Italien.

Annons

Under flera år var influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, tillsammans med krögaren Phillipe Cohen, 29. Hela Sverige visste om deras förhållande och fick följa det under både deras upp och nedgångar.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Gått skilda vägar för sista gången

Under deras åtta år tillsammans hann de även göra slut åtta gånger. Vilket tillslut tärde på paret och under förra året bekräftade Bianca i en vlogg att de gått skilda vägar för gott.

– Men att vi, allt det här breakupet och makeupet och breakupet och makeupet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den, sa Bianca då.

Annons

"Lite mer känslor för någon"

Idag är Bianca singel men i youtube-serien "I badrumskåpet" hintade hon om att det finns en person som hon har lite extra känslor för.

– Alltså jag har ju absolut lite mer känslor för någon, berättar hon, men det verkar inte hindra henne från att ragga vidare.

– Det hånglas på Spy bar också. Jag är en discohånglare och jag står för det. Jag står så starkt för det, säger hon i Youtube-serien.

Phillipe och nya flammans bröllopslycka

Någon som däremot har hittat sig en ny flamma är Phillipe, han är nu tillsammans med Rebecca Lindbergh Thor, 26. Första gången vi såg det nya paret tillsammans var under midsommarhelgen. Då stod de och kollade glatt in i kameran tillsammans, men man visste inte om deras relations-status ännu.

Men sedan dess har Rebecca synts till ganska flitigt på Phillipes sociala medier. Under en resa till Göteborg delade han med sig av en filmsnutt där Rebecca håller om och pussar honom.

Annons

Paret verkar verkligen tycka om varandra och nu har Phillipe även tagit med Rebecca till sina kompisars bröllop, vilket även resulterade med en bild på honom och Rebecca tillsammans i Instagram-flödet. På bilden kan man se paret hålla om varandra medan de njuter av den vackra utsikten.

Trots att det kan vara jobbigt att se sitt ex med någon ny verkar Bianca inte särkilt ledsen. Tidigare i somras fick hon nämligen frågan av Norska Se och Hör, om hon och Phillipe sågs igen, vilket hon dementerade direkt.

– Nej! Nej! Vi är bara vänner, det är över, berättade hon för tidningen.

Annons