Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pinsamma tabben när Carolas hemlighet läckte ut – här reagerar artisten

09 feb, 2024, 06:00 
Carola berättar nu om dråpslaget i Norge.
Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist är en perfomer av rang. Om det är någon som vet vad som krävs för att underhålla folket så är det hon. Med sina 40 år som artist har hon åkt runt i Sverige, och andra delar av världen, för att låta andra ta del av hennes vackra stämma.

Hon är erfaren. Vet till punkt och pricka hur man ska lägga upp saker och ting för att det ska bli spännande. Men bara för att hon själv är det på klara så betyder det inte att folk runt omkring helt förstår.

Annons

Magnus Børmark, en av medlemmarna i bandet Gåte, berättade i en intervju med NRK att han ”nästan hälsat på Carola i gången här”, strax innan norska Melodifestivalens final.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist.Ole Martin Wold

Pinsamma missen

Och mycket riktigt! Carola var på plats, men däremot var det inte tänkt att hennes uppenbarelse skulle läcka ut i pressen – och att hon skulle gästa evenemanget var i själva verket en hemlighet som var tänkt att avslöjas först i sändning.

I ett inlägg på Instagram berättar nu Carola om den pinsamma missen, som gjorde att överraskningsmomentet uteblev.

Annons

”Norska bandet Gåte som gick å vann Grand Prix med en grand slam seger, hade råkat försäga sig vid en press konferens samma dag att de hade träffat på mig vid lördagens repetion och att det hade varit en av höjdpunkterna för Magnus, en av bandmedlemmarna i bandet .. hi hi. Det hade jag ingen aning om”‚ skriver hon.

Carola: "Spelade ingen roll”

Trots detta möttes Carola av ett vilt jubel när hon klev ut på scen. Det vilda jublet kombinerades med kraftiga applåder och norrmännen verkade överlyckliga att få se en artist som Carola.

Annons

För artistens egen del var det heller inte hela världen att Magnus Børmark råkat läcka allt till pressen.

”Och det spelade ingen roll för mig att överraskningen kom ut på lördagen, samma dag som finalen. Det blev ändå en härlig förväntansfull elektrisk stämning i hela hallen vid sändningsdags på svensk medleyt tillsammans med de andra sköna norska artisterna. Vi hade super feeling hela gänget!”, skriver Carola.

Foto: TT/Instagram

Annons