Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middleton på privat party

19 jan, 2013, 11:14 
Annons

Festfixaren Pippa Middleton är en äkta partyprinsessa och umgås flitigt med toppskiktet i Europa. Societetsjakten i Belgien ägde rum hos landets rikaste man…

Annons

Utländsk press har i veckan skrivit mycket om prins Williams svägerska, Pippa Middleton, som lever ett riktigt glammigt liv.

Inbjuden

La Capital har uppmärksammat den synnerligen privata societetsjakt, som Pippa var inbjuden till för en tid sedan. Jakten ägde rum på Albert Frères stora ägor i Gerpinnes i december.

Rikaste

Det var hans barnbarn som organiserade tillställningen. Albert Frère blev adlad på 70-talet och är Belgiens rikaste man.

Eftertraktad

Pippa är ju själv ett hett byte. Kates lillasyster sägs vara singel och är eftertraktad – både för sin kvickhet, trevliga sätt – och sin populära baksida!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

 

 

 

Annons