Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middleton eklaterar förlovning i morgon?

05 sep, 2013, 07:07 
Annons
pippa-middleton

Förlovning på fredag? Ja, det verkar som om ringen redan sitter på Pippas finger och i morgon fyller hon 30 år.

Nu på fredag den 6 september smäller det! Då ska nämligen Pippa Middleton, 29, prins Williams svägerska och Kates lillasyster tillkännage sin förlovning med fästmannen Nico Jackson, 35. Det skriver nu brittisk press, bland annat Daily Mail.

Pippa
ste_Pippa-wedding
Annons

Ryktet baserar sig på det faktum att hertiginne-systern fyller 30 år på fredag. Och vad passar då bättre än att toppa festligheterna med en officiell eklatering? Även Pippas bekanta är positiva till en snar förlovning:

– Ja, det verkar nästan så. Vi får hela tiden små hintar som lutar år ditåt, säger ett av parets vänner.

Förlovade sig under Wimbledon

Pippa och finansmannen Nico har dejtat i ett halvår, men var tydligen så bombsäkra på sin kärlek att de förlovade sig redan under Wimbledontävlingarna i juni, men hemligt.

Brudtärna

Och gissa vem Pippa vill se som tärna på sitt stundande vårbröllop? Kate förstås. Pippa älskade att se Kate gå längs altargången när hon gifte sig med prins William för två år sedan.

Sagobröllop

Och nu när det är Pippas tur att få sitt sagobröllop, vill hon förstås att storasyster ska vara hennes brudtärna!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: IBL, All over press

 

Annons