Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middleton ska skriva en party-bok

01 dec, 2011, 13:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Det sägs att kontraktet blivit klart i dagarna – för nu ska Kates syster Pippa Middleton skriva en egen bok som väntas bli en storsäljare. Den ska givetvis handla om partyn…

Annons

Som vi tidigare berättat har familjen Middleton arbetat med företaget Party Pieces där de hjälpt folk att ordna fester på olika sätt. Att Pippa sedan blev involverad i det kungliga bröllopet mellan prins William och Kate gjorde väl inte saken mindre intressant.

Perfekta värdinnan

Alla bokförlag ville plötsligt skriva kontrakt med Pippa Middleton för att hon skulle göra en bok om partyn och hur man blir den perfekta värdinnan. Allt från den stora bröllopsfesten till det lilla barnkalaset. Nästa jul ska boken vara klar. Enligt Daily Mail vill kungahuset inte uttala sig om den kommande boken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här kan ni se en faksimil från företaget Party Pieces hemsida, med flickorna Pippas och Kates mamma Carole Middleton.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och faksimil Party Pieces

Läs även:

Annons