Soraya Lavasani fortsatt stoppad från Nyhetsmorgon – Jenny Strömstedt hastigt inringd

24 maj, 2022, 06:00 

Det är andra dagen i rad hon saknas i rutan – nu berättar Jenny varför.

Annons

För den som slog på Nyhetsmorgon imorse och väntade sig programledarduon Martin Järborg och Soraya Lavasani i rutan riskerar att bli besviken.

Hon saknas för andra dagen i rad, och istället är det Jenny Strömstedt som gör Martin sällskap – trots att det inte vankas veckoslut. Oron är stor, och nu väljer Jenny att berätta varför.

Alversjös kryptiska besked

Redan igår var Soraya spårlöst försvunnen. Det var en annan Jenny som chockade tittarna i rutan, och fick en förlängd arbetsvecka. Jenny Alversjö delade med sig av beskedet på sin Instagram.

"Det blev inte helg för mig utan inhopp i Nyhetsmorgon eftersom Soraya är sjuk. Men vem behöver sova när man istället får jobba med stjärnan Martin Järborg", skrev hon igår i ett nytt inlägg.

Recept.se Nyhetsbrev

Tråkigt för alla inblandade, Soraya som är sjuk, och Jenny som blev snuvad på sin helg. Men för många hemma i TV-sofforna var det en välkommen rockad.

"Kul att se dig i rutan igen. Du är ju ett proffs! (Martin också)", skriver en av hennes följare i kommentarsfältet och flera instämmer:

Annons

"Jättebra att du var i rutan i morse."

"Bra start på min semesterdag. Heja ni."

Plötsliga sjukdomsfallet

Soraya har inte ännu kryat på sig, och det är väldig tur att hon stannar hemma eftersom Jenny Strömstedt nu delar med sig av den verkliga anledningen bakom hennes avhopp.

"Magsjuka på jobbet. Vikar bredvid @mjarborg i #nymo imorgon"

Ändringen innebar också att Jenny hastigt fick gå lägga sig, för att orka gå upp och vara pigg och redo i sändning.

"Vilket betyder att jag och K Strömstedt (Niklas och Jennys katt, reds anm.) går och knyter oss direkt efter Rapport. Har glömt hur det är i den riktiga skiftfabriken..."

Jenny passar även på att skicka en krya på dig-hälsning till sin sjuka kollega.

Magsjuka är ju inte en rolig historia, och förhoppningsvis har ingen annan blivit smittad så det ekar tomt i rutan. Vi önskar Soraya ett snabbt tillfrisknande!

Foto: Instagram, Nyhetsmorgon, Soraya Lavasani

Annons