Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Plötsliga beskedet: TV4 flyttar på Nyhetsmorgon – lämnar klassiska studion

07 sep, 2022, 09:46 
AvIbraheem Alsalman
Kanalen ger besked om varför!
Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

TV4 Nyhetsmorgon är en stor tv-klassiker som har hängt med oss under en lång tid. Varje morgon bjuder de oss på nyheter, sport och nöje. Dessutom får man ta del av inslag från hela världen. Programledarna har genom åren kommit och gått men folkkära Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist kvarstår och tar hand om oss tittare.

Nyhetsmorgon har även genomgått stora förändringar. De har bland annat fått en ny - och fräsch - studio.

Nu kommer nästa stora förändring – som alla har missat. På Instagram har nämligen programledaren Steffo Törnquist lagt upp ett inlägg där han skriver:

"Ändå rätt lattjo att åldras. I 1,5 timme har jag letat efter nycklar. I kläder, i väskor, i slasken…överallt. Nu hittade jag dem äntligen. I fickan på jeansen jag bar. Sånt muntrar ju ändå upp. I morron sänder vi för övrigt NyMo från Eskilstuna, nåt torg, alla är välkomna, mer info kommer i em när jag rekat… hörs" skriver den folkkära och rutinerade programledaren.

TV4 flyttar på Nyhetsmorgon – lämnar klassiska studion

Inlägget har fått många reaktioner men samtidigt har frågan väckts:

Annons

Varför kommer TV4 ändra plats på Nyhetsmorgon? Och varför kommer programmet köras från Eskilstuna?

Svensk damtidning har varit i kontakt med kanalen som reder ut frågetecknen och svarar på frågorna gällande morgondagens program.

"Anledningen till att Nyhetsmorgon kommer att sändas från Eskilstuna imorgon är att TV4 kommer att sända en partiledardebatt från Eskilstuna imorgon kväll. Även Efter fem kommer att sända från Eskilstuna imorgon", skriver Anna Lundqvist som är press och PR-ansvarig i ett mejl.

Så nu vet vi det. Morgondagens Nyhetsmorgon och Efter Fem kommer att köras direkt från Eskilstuna. En stor förändring förstås men samtidigt förståeligt med tanke på att det val på söndag den 11 september.

Annons