Plötsliga vändningen – Filippa Rådin om förändringen i relationen med Anja Pärson

18 apr, 2023, 07:04 

Filippa Rådin berättar nu om stora förändringen.

Annons

När Anja Pärson klev in i Filippa Rådins klädbutik i Umeå skulle inget bli sig likt. Det som började med en stark vänskap, mynnade ut i en obestridlig romans och en kärlekssaga vars sidor aldrig tycks ta slut.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Paret, som har kilat stadigt sedan 2008, gifte sig 2014. Anja Pärson har i dag lämnat skidkarriären bakom sig och satsat på en karriär som egenföretagare, föreläsare och inspiratör.

Hon och Filippa driver även en Youtube-kanal där de delat med sig av bygget av sitt drömhus – och livet tillsammans med barnen Emmi, Elvis och Maximilian.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin.

Anja Pärsons lycka med Filippa Rådin

Att familjen är prio ett är tydligt. Anja och Filippa ser ständigt till att hitta på saker med barnen och det är inte sällan att de söker sig till fjällens skidbackar för lite kvalitetstid.

Annons

Under sportlovet befann sig familjen i Vemdalen för lite skidåkning. På bilderna blev det tydligt att de hade solen på sin sida och Anja Pärson fick återigen göra det hon älskar.

Därför var det kanske inte så konstigt att familjen befann sig på nya skidäventyr under påsklovet. Återigen var vädret på familjens sida och äventyret dokumenterades på sociala medier.

”Wow vilken Påskväder!! Det är svårt att bli gladare än när vi alla är till fjälls! Kör påsklunchen långt från täckning och stök. Familj och släkt dyker upp från olika väderstreck. Det är här vi hör hemma, här själen får sitt”, skrev en lycklig Anja Pärson.

Filippa Rådins insikt

Men nu är påsklovet slut och vardagen har tagit över. I ett inlägg på Instagram skriver Filippa Rådin om den stora förändringen.

Annons

”Livets kontraster! Känns som att jag fortfarande andas fjälluft efter påsklovet. Och i dag rivstartar vi första arbetsdagen med klädprovningar, möten och bok releasefest”.

”Det blir lite svettigt att hinna med allt men vi är bra på att vara effektiva när det väl gäller”.

Foto: TT

Annons