Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Populära artisten säljer lyxlägenheten – se bilderna inifrån!

30 aug, 2022, 05:10 
Simon Holm Stålhand

Wow, vilken lägenhet!

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Den populära artisten Elisabeth "Bettan" Andreassen, 64, har både varit med i banden Chips och i Bobbysocks, där det senare vann Eurovision Song Contest 1985 med låten ”La det swinge”. Hon var även med i trion Kicki, Bettan och Lotta tillsammans med Kicki Danielsson och Lotta Engberg i början av 00-talet.

Under 2013 köpte artisten en lägenhet i Oslo tillsammans med maken Tor Andreasson för 6,5 miljoner svenska kronor. Men bara tre år senare dog Tor tragiskt nog i en hjärtinfarkt, och Elisabeth har sedan dess levt ensam i lägenheten.

Elisabet Andreassens vardagsrum
Wow, vilket vackert vardagsrum!

Men nu har artisten meddelat att hon säljer sin lyxlägenhet. Bostaden är 104 kvadratmeter stor och har fyra rum. Artisten Elisabeth ”Bettan” Andreassen säljer sin lyxlägenhet i Norge.

Annons

"Bettan" säljer lyxlägenheten

Bostaden är 104 kvadratmeter stor och har fyra rum. Lägenheten har tre meter i tak med öppna ytor vilket också syns på bilderna.

Elisabet Andreassens lägenhet
Fina och stora ytor att röra sig runt på.

I vardagsrummet finns en kakelugn och lyxiga stuckaturer längs väggarna och i taket och i badrummet står ett bubbelbadkar. Lägenheten totalrenoverades 2009 och 2010 och har granitbänkskivor både i köket och i badrummet.

Den exklusiva lägenheten ligger bara ett stenkast från den populära gatan i Oslo, Bogstadveien.

Elisabet Andreassens kök
Köket är nyrenoverat.

På mäklarens hemsida meddelas även att lägenheten nu har sålts, slutpriset är dock oklart. Utgångspriset var 12,2 miljoner kronor.

Det är inte klarlagt om Elisabeth Andreassen har hittat en ny lägenhet eller om hon fortfarande är på bostadsjakt.

Annons