Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pratshow-fajten – vem vinner av Ingrosso och Hellenius?

14 okt, 2023, 14:00 
Louise Wibergh Lenti
Bianca Ingrosso, David Hellenius

Nu ställs de två populära programmen mot varandra.

Annons
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

Fenomenet pratshow har funnits länge. Det är ett koncept som visat sig fungera väldigt bra – en härlig programledare som träffar gäster och pratar om livet. Titt som tett dyker det upp nya programledare som fångar vårt intresse. Men, vad händer om man plötsligt måste välja mellan två favoriter?

Hellenius vs. Ingrosso

David Hellenius och hans hörna är publikfavoriten som slagit tittarrekord och funnits med oss i hela 14 säsonger. I sitt program blandas komiska sketcher med intervjuer där han träffar aktuella kända gäster.

Annons

Listan på gäster som medverkat hittills är lång och imponerande. Allt ifrån artister, politiker och till och med kungligheter har gästat hörnan! Prins Carl Philip var en av Hellenius absoluta drömgäster och efter flera års förfrågningar dök han upp 2014.

Prins Carl Philip, David Hellenius
David Hellenius och drömgästen prins Carl Philip i det unika medverkandet i Hellenius hörna.

Bianca Ingrosso förvånade många när hon under 2022 meddelade att hon skulle få sin egna talkshow. Skeptikerna var många men efter premiären överöstes Ingrosso med hyllningar. Hon slog alla kanal 5:s helgrekord på 15 år.

Annons

Programmet blev snabbt en succé där Bianca pratar, dricker drinkar och leker lekar med kända profiler från både Sverige och utomlands. Imponerande nog har hon redan jobbat med namn som Jennifer Aniston, Adam Sandler och Dwayne ”the Rock” Johnson.

Kristin Kaspersen,Björn Frantzén,Emil Persson,Björn Ulvaeus, Bianca Ingrosso
Kristin Kaspersen, Björn Frantzén, Emil Persson och Björn Ulvaeus på plats samt Andam Sandler och Jennifer Aniston på länk i ett av avsnitten från säsong 2 av Bianca.
Annons

Låt fajten börja!

Söndagen den 15 oktober ställs programmen mot varandra. I ena ringhörnan står Hellenius hörna som sänds 20.00-21.30 och andra ringhörnan står Bianca som sänds 21.00-22.45.

Ingrosso sänder sitt tredje avsnitt för säsongen och Hellenius har säsongspremiär. Det kommer behöva bli ett val för tittarna vilket av programmen som får första genomtittningen. Eftersom de krockar tidsmässigt går det inte att se bägge programmen i sin helhet.

Vilket program väljer du – Bianca eller Hellenius hörna?

David Hellenius, Bianca Ingrosso

Vi lever såklart i en tid där fler och fler väljer att streama sina program och bägge programmen kommer givetvis kunna ses digitalt efteråt.

Foto: TT

Annons