Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Presidentparet Barack och Michelle Obama charmade drottning Elizabeth rejält!

03 apr, 2009, 10:46 
Av
Michelle Obama vet verkligen hur man charmar en drottning!
Annons

Det verkar som om drottning Elizabeth fattat tycke för det unga, moderna presidentparet Barack och Michelle Obama. Och så till den milda grad att hon visade upp den första offentliga känsloyttringen i mannaminne. Visserligen var det över på en sekund, men nog var det en liten kram drottningen gav Michelle Obama. Och presidentfrun återgäldade raskt ömhetsgesten genom att smyga sin arm runt den brittiska monarken.

Michelle charmade Elizabeth

– Det var ett spontant uttryck för tillgivenhet, säger en talesman från Buckingham Palace (som dock vill vara anonym) och tillägger att han inte kan påminna sig att drottningen någonsin tidigare visat känslor offentligt.

Kanske var det familjen Obamas present till drottning Elizabeth som hade gjort henne på så gott humör? Drottningen fick nämligen en iPod fylld av personliga bilder och videos från hennes olika Amerikabesök, därtill lite härlig Broadway-musik som ackompanjemang.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Michelle Obama och drottning Elizabeth

– En mycket omtänksam present, tyckte drottningen som dock inte var fullt lika högteknologisk när hon presentade presidentparet. Drottningens gåva till Barack och Michelle blev istället ett porträtt av henne själv och Philip, inramat i silverram. Får tavlan månne hedersplatsen i Vita Huset?

Foto: TT

Annons