Prinsessan Madeleine verkar ha hittat sin drömkyrka

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har besökt Gärdslösa kyrka på Öland! Blir det ett ölandsbröllop för prinsessan Madeleine och Jonas Bergström?

Att det blir ett senhöst- eller vinterbröllop för prinsessan Madeleine och hennes Jonas Bergström det vet vi. Men var vet vi inte ännu. Eller? Förra torsdagskvällen dök prinsessan Madeleine och Jonas Bergström överraskande upp vid Gärdslösa kyrka på Öland – strax före stängningsdags. Tillsammans med kungaparet och ett antal vakter tog de god tid på sig att besöka kyrkan rapporterar Ölandsbladet.

Samma kyrka som prinsessan Margretha gifte sig i

Redan vid förlovningen fick paret frågan om det kunde bli aktuellt med ett bröllop på Öland. Prinsessan Madeleine svarade då att det ”kanske skulle bli lite kallt” med tanke på den årstid bröllopet ska äga rum.

Prinsessan Margaretha och nyblivne maken John Ambler från England på trappan till Gärdslösa kyrka.

Prinsessan Margaretha och nyblivne maken John Ambler från England på trappan till Gärdslösa kyrka.

Gärdslösa kyrka har varit med om kungliga tilldragelser förr. Det var ju här som prinsessan Margaretha gifte sig med John Ambler den 30 juni 1964. Och det var också här som prinsessan Christina konfirmerades. Kanske får Gärdslösa kyrka snart uppleva ännu en historisk kunglig händelse? Ett prinsessbröllop!

Foto: TT