Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilden på Filip Lamprecht och Linn Hegdal efter Let’s Dance – semestrar ihop

29 jul, 2021, 10:00 
AvMalin Ny

Linn Hegdal vann Let's Dance 2021 med Filip Lamprecht. Under säsongen kom de varandra väldigt nära och spekulationerna har flödat.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Proffsdansaren Linn Hegdal, 25, blev den första någonsin att vinna Let's Dance två år i rad. I den senaste säsongen var det hon och Filip Lamprecht som i slutändan stod som segrare.

Under tävlingens gång hann Filip och Linn bygga en vänskapsrelation och trots att programmet är slut så har dansduon setts umgås flitigt.

Tidigare har de bland annat åkt på resa tillsammans till Järvsö. Det var Filip som la upp en bild på sitt Instagramkonto.

"Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!", skriver Filip på Instagram och taggar bland annat Keyyo och ingen mindre än Linn Hegdal i inlägget.

Linn Hegdals relation överlevde ryktena i Let´s Dance

Filip och Linns nära relation har skapat mycket spekulationer. Flera har trott att det varit mer än vänskap mellan dem, vilket satte käppar i hjulet för Filip och Peg Parnevik som gjorde slut strax efter säsongen.

Annons

Men det många har mindre koll på det är att Linn Hegdal faktiskt också varit i ett förhållande under hela programmets gång. Och till skillnad från Peg och Filip så höll det för Linn och pojkvännen.

Jacob Persson är den som har fångat Linns hjärta. Han är precis som Linn tävlingsdansare och har också medverkat i Let's Dance. Bland annat med Penny Parnevik säsongen 2020.

Paret har känt varandra sedan de var små men det tog många år innan de hittade kärleken i varandra.

– Det känns jättekul och jättemysigt. Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, berättade Linn till Hänt inför ”Let’s dance” 2020.

Foto: TT

Annons