Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilderna från Bianca Ingrossos fest – kändisarnas vilda kväll ihop

07 nov, 2022, 20:00 
Indra Nordemar

Det blev festligt i helgen för de svenska kändisarna!

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso grundade sminkföretaget Caia 2018 – i dag är bolaget värt över en miljard kronor.

Enligt Breakit har värdet ökat från 400 miljoner kronor sedan 2020, till 1,2 miljarder i år. En dundersuccé, med andra ord. Och troligen kommer det bara fortsätta stiga.

Nyligen utökade teamet bakom Caia sortimentet från smink och hudvård till även hårprodukter. Lansering ägde rum i förra veckan, och det firades stort, milt sagt.

Bianca Ingrosso firar storsuccén

Bianca Ingrosso är högaktuell på många håll, som influencer, entreprenör och tv-profil. Nyligen hade hennes talkshow Biancas premiär, och varenda avsnitt har hittills varit en publikframgång.

Annons

På Instagram, som är en stor del av hennes jobb, har hon 1,3 miljoner följare. Och Caia, ja, som ovan sagt – ett av Sveriges största företag.

Hon har ju egentligen ingen anledning att inte fira sina succéer: Vilket var precis vad hon och ett par hundra andra gjorde på fredagskvällen i samband med Caias hårvårds-lansering.

Kvällen började på Caias 800 kvadratmeter stora kontor beläget mitt på Östermalm. Där bjöds det på drinkar och tilltugg. Sedan bar det av med privata bussar till en hemlig destination. Och det går inte att säga annat än att de gick fullt ut.

Bilderna från Biancas vilda fest

Lokalen hade utsmyckats med neonljus i varenda vrå som gästerna möttes av redan i den pampiga entrén. Caias logga klädde väggarna och stora skärmar visade de nya produkterna, som gästerna även fick med sig hem.

Annons

Gästlistan var inte heller kändistom, så att säga. Flera artister, influencers, desginers med flera var på plats. Bland andra Miriam Bryant, Molly Hammar, Molly Sandén, Petra Tungården, självfallet Benjamin Ingrosso – ja, listan kan göras lång.

Se bilderna från fredagens festligheter nedan!

Foto: Instagram / Biancaingrosso

Annons
Annons