Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Programledaren tappar det i TV4 – efter gästens beteende: "Obehagligt"

20 dec, 2023, 19:00 

Programledaren blev helt mållös efter gästens tilltag.

Annons

Aktualitetsprogrammet Efter fem på TV4 rymmer det mesta: allvar, skratt och senaste nytt. Och nu kan total förvirring skrivas upp på den listan.

När Axel Pileby ledde programmet gästades han av mentalisten Henrik Fexeus – vars tilltag fick programledaren att tappa det helt.

Så mycket pengar tjänar Axel PilebyBrand logo
Så mycket pengar tjänar Axel Pileby

Gästens kupp i direktsändning – Axel Pilebys rekation

Henrik Fexeus är en riktig veteran i nöjesbranschen. Han är mentalist, och firar hela 20 år som artist i år. Han har synts i en rad olika program och är en hyllad författare. Allt tack vare hans skarpa hjärna.

Annons

– Jag är mentalist, vilket innebär att jag skapar scenarior där ser ut som jag kan läsa tankar, eller påverka folk på sätt som inte riktigt borde gå att göra, berättar han i Efter fem.

Ja, hans förmågor har till och med gjort att han beskrivits som "farlig" enligt hans hemsida, något som han bestämt förnekar. Men visst blev Axel Pileby aningen skrämd av det han fick uppleva i direktsändning...

Axel Pileby tappar det i Efter fem efter gästens drag

Henrik säger att Axel skulle på testa på en visualiseringsövning. Han förklarar hur det kommer gå till:

Annons

– Jag kommer be dig att fantisera om att gå in i ett varhus som inte finns, men som du hittar på. I det här varuhuset kommer du välja ett föremål på en våning, som du köper. Och jag vill att du projicerar den här tanken till mig, så ska vi se om jag kan följa med dig. Och så alla förstår – det är inte så att vi repat in detta.

Henrik Fexeus och Axel Pileby i Efter fem
Här påbörjar Henrik och Axel övningen.

Axel blundar, och följer Henriks instruktioner. När han öppnar ögonen berättar han vad han köpt i varuhuset: chokladtomtar.

Annons

Då händer det oväntade. Henrik har nämligen ett paket med sig, som hela tiden legat på studiogolvet. När Axel får öppna paket tappar han det helt: det är ett paket fullt av chokladtomtar.

– Jag är mållös faktiskt! Det är oerhört obehagligt, och fascinerande! utbrister Axel och letar förgäves efter orden.

Se det hela själv nedan:

Foto: TV4

Annons