Programledaren tvingas avbryta intervjun med Doktor Mikael Sandström: "Gå iväg"

Doktor Mikael intervjuas i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon är ett program som nästan alltid skänker sina tittarna lugn och mysig stämning. Men ibland uppstår oväntade situationer i studion. Någonting som hände när doktor Mikael Sandström gästade.

Många väljer att starta sina mornar med Nyhetsmorgon. Programmet bjuder ofta på mysig stämning och trivsel men ibland uppstår det även oväntade situationer i studion – som inte ens programledarna kan kontrollera!

LÄS MER: Doktor Mikael och Lotta Engberg – sanningen om relationen

Doktor Mikael Sandströms inslag i Nyhetsmorgon fick avbrytas

Exakt detta hände häromdagen när tittarfavoriten doktor Mikael Sandström gästade programmet för att tala om pollen-allergi. Mikael är ett känt namn vid det här laget. Han medverkar ofta som expert, i sin roll som läkare, och dessutom har han ett förhållande med den folkkära programledaren och artisten Lotta Engberg.

Hostanfall i studion

Men under den här intervjun, led av Soraya Lavasani och Martin Järborg, går inte direkt som planerat. När trion är mitt uppe i att tala om olika symptom, på pollen-allergi, får Sorya nämligen ett hostanfall. Hon förklarar att hon kämpar med en jobbig rethosta, men stämningen i studion håller sig fortsatt god.

Sorya Lavasani drabbas av hostanfall med doktor Mikael Sandström i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Doktor Mikaels stora sorg – påverkar relationen med Lotta

Men några små harklingar hjälper inte. Till slut blir hosten värre, för Soraya, och hon känner att hon måste gå iväg lite.

– Jag måste bara gå iväg, säger hon till Martin innan hon försvinner iväg bakom kulisserna.

– Du får ta ett glas vatten så länge du, ropar Martin efter henne.

LÄS MER: Därför säger Soldoktorn nej till Lotta Engberg

Foto: TT