Programledaren tvingas avbryta intervjun med Doktor Mikael Sandström: "Gå iväg"

Doktor Mikael intervjuas i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon är ett program som nästan alltid skänker sina tittarna lugn och mysig stämning. Men ibland uppstår oväntade situationer i studion. Någonting som hände när doktor Mikael Sandström gästade.

Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
Slå på ljud

Många väljer att starta sina mornar med Nyhetsmorgon. Programmet bjuder ofta på mysig stämning och trivsel men ibland uppstår det även oväntade situationer i studion – som inte ens programledarna kan kontrollera!

LÄS MER: Doktor Mikael och Lotta Engberg – sanningen om relationen

Doktor Mikael Sandströms inslag i Nyhetsmorgon fick avbrytas

Exakt detta hände häromdagen när tittarfavoriten doktor Mikael Sandström gästade programmet för att tala om pollen-allergi. Mikael är ett känt namn vid det här laget. Han medverkar ofta som expert, i sin roll som läkare, och dessutom har han ett förhållande med den folkkära programledaren och artisten Lotta Engberg.

Hostanfall i studion

Men under den här intervjun, led av Soraya Lavasani och Martin Järborg, går inte direkt som planerat. När trion är mitt uppe i att tala om olika symptom, på pollen-allergi, får Sorya nämligen ett hostanfall. Hon förklarar att hon kämpar med en jobbig rethosta, men stämningen i studion håller sig fortsatt god.

Sorya Lavasani drabbas av hostanfall med doktor Mikael Sandström i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Doktor Mikaels stora sorg – påverkar relationen med Lotta

Men några små harklingar hjälper inte. Till slut blir hosten värre, för Soraya, och hon känner att hon måste gå iväg lite.

– Jag måste bara gå iväg, säger hon till Martin innan hon försvinner iväg bakom kulisserna.

– Du får ta ett glas vatten så länge du, ropar Martin efter henne.

LÄS MER: Därför säger Soldoktorn nej till Lotta Engberg

Foto: TT