Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Programledarens tråkiga besked efter alla år – lämnar: "Väntar nya äventyr"

07 okt, 2022, 09:30 

Nu väntar nya uppdrag.

Annons
Rania och Thomas om förändringarna i NyhetsmorgonBrand logo
Rania och Thomas om förändringarna i Nyhetsmorgon

På måndag träder Nyhetsmorgons efterlängtade ändring i kraft. Det var i våras som beskedet kom: succéprogrammet blir både längre – och bättre!

Det betyder att gänget i studion också får förstärkning för att mäkta med, och några tvingas säga farväl till sina kollegor för att få det att gå ihop.

Pihlblads kryptiska besked

Från och med måndag håller Nyhetsmorgon tittarna sällskap i rutan ända fram tills klockan 12 på veckodagarna!

Ja, inte nog med att programmet blir hela två timmar längre, programledarna har även avslöjat att tittarna kan förvänta sig en rad roliga ändringar. När Svensk Dam träffade den omåttligt populära Anders Pihlblad, ville han inte avslöja för mycket.

Finns det några överraskningar som ni kan avslöja något om nu?

–Vi kan svara ja, och sen nej! Ja, men vi berättar inte vad. Det kommer bli jättebra, jag lovar, försäkrar Anders Pihlblad.

Men sex timmar direktsändning kräver en riktig laginsats – och den väntar runt hörnet.

Annons

Lämnar jobbet

För att hålla en så lång sändning igång kommer teamet vid 10-snåret bytas ut, och för att det ska funka har det skett två riktiga topprektryteringar till Nymo-skaran.

Det är nyhetsankarna Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson som lämnar TV4-nyheterna för nya uppdrag. Visserligen sker flytten inte särskilt långt, bara något skrivbord bort.

Dessutom är ju både Thomas och Rania vana inhoppare, så omställningen blir inte särskilt drastisk. Men visst är det ett nytt kapitel, och nu har Rania gjort sin sista kväll på Nyheterna.

"Sista kvällen på ekonominyheterna. På måndag väntar Nya äventyr med Nya förlängda Nymo! Blir 6 timmar direktsänd tv! Är ni med då?Tur att jag får hänga med den här bruden även på andra sidan tidszonen. Vad vill ni se i Nymo?", skriver Rania på Instagram under en bild på sig själv och Väder-Linda.

Foto: TT/Instagram

Annons