Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

PT-Fia bryter tystnaden om tårarna med Tareq Taylor: “Känslomässig berg-och dalbana”

18 okt, 2022, 15:00 

Nu berättar Sofia Ståhl om känslorna.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Få tv-personligheter är så folkkära som kocken och mångsysslaren Tareq Taylor. Han är prisbelönt tv-kock, krögare och programledare, men nu kan han skriva upp ytterligare ett epitet på CV:et – artist!

I vinter är han aktuell med en julshow tillsammans med sångerskan Sarah Dawn Finer, något som flickvännen PT-Fia minst sagt märkt av.

Tårarna i sändning

Det var först när Tareq Taylor gömde sig under masken i den spännande musiktävlingen Masked Singer som det stod klart att han satt på en riktigt imponerande pipa.

Tareq, eller Sagoträdet som han kallades, kammade hem en andra plats i tävlingen.

Men han hängde inte läpp för att han föll på målsnöret, tvärtom. När han lyfte på masken brast han snabbt ut i glädjetårar, för att han vågat vara med.

Tareq Taylor i Masked Singer
En andra plats, men Tareq hängde inte läpp för det.

Det visar sig att han också fått mersmak. Under december gör han tillsammans med Sarah Dawn Finer julshowen ”Finer & Taylor – En julvärdig show” på Hamburger Börs i Stockholm!

Annons

Sofia Ståhls ord om nerverna

Nu är repetitionerna i full gång, och trots att det bara är oktober ekar julsångerna hemma hos Tareq. För visst är han nervös när han gör show-debut, och det vid en av landets starkaste sångröster.

– Jag ska verkligen göra allt för att det ska bli så bra som möjligt. Men det är klart att jag är nervös. Sarah har en av Sveriges absolut starkaste röster så det här är ju en jättechansning, har Tareq sagt i Nyhetsmorgon.

Nerverna har flickvännen Sofia "PT-Fia" Ståhl fått hantera på sitt håll. I ett gemensamt inlägg på Instagram skriver paret att mycket tid nu går åt förberedelserna, och att det är en tårfylld historia. Dessutom får vi höra en snutt på när Tareq övar!

"En stor del av vårat liv ägnas nu till att hantera Tareq Taylors känslomässiga bergochdalbana inför det faktum att hans och Sarah Dawn Finers julshow snart har premiär! Det övas, tränas och tårar torkas. Men jädrar vad roligt det är och han ger allt han har." Skriver de bland annat.

Foto: TT

Annons