Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Publiken i chock – Carola slängde blommor på Skansen igen

28 aug, 2023, 09:30 
Carola Häggkvist

Carola stod för en ny blomincident på Skansen.

Annons

Carola Häggkvist är en scenartist med en enorm inlevelse. Det är fullkomlig passion som gäller när hon står med mikrofon i handen – på gott och ont.

Den där utlevande passionen ställde till med en skandal på Allsång på Skansen. Ni minns säkert händelsen.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola Häggkvist kastade blommor på Allsång på Skansen

Året var 2005. Carola framförde låten Genom allt när hon plötsligt gjorde ett utfall som både åskådare på plats och tv-tittare kommer att minnas livet ut. Hon rev upp en blomsterplanta ur en kruka och slängde ut den i publiken. Den träffade en 22-årig kvinna i ansiktet – och Carola fick gott om kritik för tilltaget.

I helgen var Carola tillbaka på Sollidenscenen för en konsert. Då passade hon på att driva gäck med sin egen skandal, berättar hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

"Det var egna inköpta solrosor vi stoppade ner i rabatten på Skansen för kvällen - ifall jag fick feeling!! Vilket jag fick, fast på ett lite mer modest sätt denna gången … ha ha. Alla räckte upp händerna och ville ha blomman! Ha ha...", skriver Carola och lägger till:

"Den var till den enda personen i den stora publiken som ännu INTE hade loggat in sig i på mitt Instagram konto Carola officiell - (på svenska) och därav fick han en liten special blomma och blev överlycklig! Och kommer förhoppningsvis följa mig nu … där ’allt’ händer, i mitt liv!"

Carolas förklaring: "Jag var stoned"

Carola har förklarat attacken i efterhand, i TV4-programmet Renées brygga.

– Det är väl mer det att jag bejakar. När jag känner ”the flow” så vill jag simma i det, då vill jag vara i det, förklarar Carola i programmet.

– Vad det gäller blomman så är det inte bara ”the flow”. Då var jag rätt hes, gick på kortison och var ganska... ”stoned” alltså. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, och ville så mycket så jag: ”woho”.

Annons