Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Qristina Ribohn är död – blev 68 år gammal

09 feb, 2024, 10:21 
Farmen-Qristina är död.
Hon avled i Karlshamn den 7 februari, skriver Sydöstran.
Annons

Qristina Ribohn, främst känd som Farmen-Qristina, är död. Sydöstran skriver att hon avled i Karlshamn den 7 februari, 68 år gammal.

Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023Brand logo
Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023

Qristina medverkade i Farmen 2001 och blev snabbt en av Sveriges mest välkända realitydeltagare. För två år sedan berättade hon för Aftonbladet om hur det var att medverka i den populära dokusåpan.

– Det handlar ju inte så mycket om att sköta en farm som att kunna det här sociala spelet. Och det kan inte jag. Jag har aldrig kunnat det, jag har aldrig varit intresserad av det överhuvudtaget. Så vi kan väl säga att det sprack direkt.

Qristina avslutade tv-karriären

Efter Farmen syntes Qristina i program som ”Fångarna på fortet”, ”Baren” och ”Club Goa” och 2016 var hon en av deltagarna i ”Realitystjärnorna på godset”. Sen valde hon att pensionera sig och avsluta tv-karriären.

– Förra året nobbade jag tre stycken anbud om att vara med i tv, men det känns väldigt bra. Det är färdigt med det nu, sa Qristina till Hänt förra året och berättade att hon njöt av livet med hunden Loppan.

– Andra året som pensionär. Men jag har lite uppdrag ändå, men annars så känns det faktiskt väldigt behagligt. Det har varit ett tufft arbetsliv, jag har ju varit på sjön mycket så jag tycker det är skönt.

Qristina Ribohn
Qristina Ribohn blev 68 år gammal.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons