Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rania Shemoun Olssons glädjetjut för sonen – familjelyckan fångas på bild

05 jan, 2024, 07:30 
Vendela Lönnqvist
Så himla roligt!
Så himla roligt!

Det var en stor dag för familjen Shemoun Olsson under torsdagen!

Annons

När programledaren och nyhetsankaret Rania Shemoun Olsson berättade för sin familj om jobberbjudandet som programvärd för Nyhetsmorgon var det enligt henne "inga konstigheter".

– Det påverkar inte bara mig utan det påverkar hela familjen att det ska vara knäpptyst klockan nio på kvällen. Vi har dessutom två tonåringar. Men det var inga konstigheter, om jag ville göra det här så tyckte de att jag naturligtvis skulle göra det. Både barnen och min man stöttar mig fullt ut, berättade hon då för Aftonbladet.

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Rania Shemoun Olsson slutar som programledare för Nyhetsmorgon

Sedan dess har väckarklockan gått vid tre på morgonen.

Men i november förra året rapporterade Expressen att programledaren kommer flyttas tillbaka till morgonnyheterna i samband med TV4:s sparpaket.

Annons

Rania Shemoun Olsson om att sluta på morgonprogrammet

Rania ser beslutet som ett sätt att utvecklas. Hon berättade vid tiden för beskedet om känslorna och menade att hon fortfarande är tacksam att fortsätta få vara med och bidra till nyhetsförmedlingen:

"Att leverera trovärdiga nyheter om det senaste och viktigaste till våra trogna tittare är oerhört meningsfullt och givande.I en omvärld som snurrar allt snabbare och är allt mer polariserad känns nyhetsförmedlingen mer relevant än någonsin."

Ranias pappa förd akut till sjukhus

Ja, som tur är fortsätter karriären på TV4 för den omtyckta programledaren.

Och förändringar sker även på hemmaplan.

På Instagram delar Rania titt som tätt med sig av både toppar och dalar i privatlivet. I oktober publicerade hon en hjärtskärande bild på sin pappas hand, omgiven av sladdar, då han akut fått föras till Huddinge sjukhus på grund av en tyst hjärtinfarkt som ledde till akut hjärtsvikt.

”Fina lilla baba. Nu blir du frisk. Din dotter behöver dig. Miljoner TACK till ambulansen som kom på 5 min. Och TACK till personalen på hjärt- och kärl på Huddinge sjukhus för allt ni gör för min älskade pappa”, skriver hon.

Annons

Ranias lycka för sonen: "En milstolpe"

Tre veckor senare kunde Rania meddela att hennes pappa är hemma från sjukhuset igen. Vilken glädje!

Och nu delar Rania med sig av fler härliga nyheter.

Programledaren har som många kanske vet två barn, varav det ena är 18-åriga Tigris.

På sin Instagram meddelar hon det glädjande beskedet att sonen nått en milstolpe i livet – han tog nämligen körkort under torsdagen.

"Körkortet i bakfickan för 18-åringen! HURRA! GRATTIS GRATTIS habibi! Från och med nu nu är du min ständige private chaufför! Untz untz!", skriver en stolt mamma på sociala medier.

Grattis, säger vi!

Annons