Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rania Shemoun Olssons stora barnlycka med Mattias – är själv chockad: "Herre jesus!"

22 mar, 2024, 09:31 
Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson delar med sig av sin glada barnbesked!
Annons

Rania Shemoun Olsson är en av TV4:s mest profilerade anställda. Hon har arbetat i flera år på Nyheterna, och gjorde ett längre inhopp som programledare i Nyhetsmorgon.

Det är många som känner till Rania – och således är det många som är glada för hennes skull idag!

Rania och Thomas om förändringarna i NyhetsmorgonBrand logo
Rania och Thomas om förändringarna i Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsssons stora barnlycka med maken

Rania och hennes familj firar nämligen. Sonen Tigiris fyller 19 – och Rania är som alla föräldrar chockad över hur snabbt åren har gått.

"19 bast i dag! Herre Jesus! Vart tog tiden vägen och min lilla polisbebis! Nu hägrar Studenten och Livet habibi! Tack för att du valde mig till din mamma och TACK för att jag får följa med på din resa in i vuxenvärlden och dina äventyr. P.s inte helt omöjligt att jag också hakar på till Kos!", skriver Rania på Instagram.

Annons

Tigiris grattas också av Ranias TV4-kollega Anna Brolin.

"Alltså grattis Tigiris !!!! ❤❤❤ klok, snäll och rolig - och ja låt mamman följa med till Kos!", skriver Anna i Ranias kommentarsfält.

Rania Shemoun Olsson: "Jag är så tacksam"

Ett stort grattis till Tigiris även från oss här på Svensk Damtidning! Vi fick oss en pratstund med TV4-profilen där barnen var ett av samtalsämnena. Rania och maken Mattias har två stycken: Tigiris och dottern Irma.

– De är så vuxna och mogna, det är helt fantastiskt. Jag är så, så tacksam för dem. Och de får mig att bli en bättre människa många gånger. Det är väl det man ska göra som förälder, man ska uppfostra dom och sen ”här, varsågod allihopa, här har ni en fantastisk unge”, säger hon i intervjun med Svensk Dam.

Mattias och Rania bor i Älvsjö och har varit tillsammans i 24 år.

– Han skickar sms till mig var och varannan dag. "Tjena snygging! Proffsig idag igen! Vill du bli hämtad från pendeln?". Det låter jättehurtigt men den omtanken, den är så viktig. Det är nyckeln till en fin relation tror jag, säger Rania till Svensk Damtidning.

Annons