Rasar efter frågan – hårda kritiken mot Carina Bergfeldt

04 jul, 2022, 12:10 
Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt ställde en fråga på Instagram – då rasade flera följare.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Programledaren och journalisten Carina Bergfeldt, 42, haft en strålande karriär. Hon har bland annat sommarpratat i P1 och varit mångårig utrikeskorrespondent för SVT i USA.

I dag är hon bosatt i Sverige och leder sedan ett år tillbaka sin egen talkshow på kanalen – ett ärofyllt uppdrag som hon tog över när programledaren Fredrik Skavlan slutade. Förra året vann hon dessutom pris som årets kvinnliga programledare under Kristallengalan.

– Ja herregud, det är superläskigt och ett stort steg, men samtidigt väldigt roligt. Jag är journalist i grunden och gillar att åka ut och träffa människor, men det var skitkul. Jag hade väldigt härliga gäster, sa hon då.

Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt.
Recept.se Nyhetsbrev

Carina Bergfeldt om drömgästen

Just nu pågår förberedelserna inför nya säsongen. Det krävs mycket planering att fylla tablån med intressanta gäster och det är i skrivande stund oklart vilka som bjuds in till programmet.

Annons

Det är sedan tidigare känt att Carina Bergfeldts stora drömgäst är prins Daniel. Trots otaliga försök har hon hittills kammat noll och frågan är om hovet någonsin kommer ge vika.

– Jag försöker fortfarande med hovet men än så länge ser det mörkt ut. Men jag har inte gett upp, sa hon till Femina förra året.

Följarna rasar efter frågan

Men frågan är om tittarna vill ha kändisar i programmet över huvud taget. När Carina Bergfeldt frågade sina följare på Instagram vem de ville skulle sitta i soffan var det många kritiska röster.

”Okända människor med intressanta livsöden. Kändisarna får man nog av ändå, de är ju med i varenda lekprogram numer”, skrev en person.

”Håller med! Slutade titta, blev trött på alla kändisar som för det mesta inte hade något att säga! Okända intressanta gäster!!” skrev en annan.

Säsong 3 av Carina Bergfeldt har premiär 12 oktober i SVT. Vilka gästerna blir återstår helt enkelt att se!

Foto: TT/Instagram

Annons