Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rasar efter grova regelbrottet i tv – Linda Lindorff markerar: ”Inte okej”

17 okt, 2023, 09:30 

Helena fuskade i Bonde söker fru – nu tar Linda Lindorff henne i försvar.

Annons

Linda Lindorff har med åren samlat på sig en unik kunskap när det kommer till svenska bönders singelliv och jakt på kärlek. Tårar blandas med glädje när kärlekskarusellen dammas av och det moderna bondelivet möts av kärlekssökande runt om i landet.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

På första parkett sitter den erfarna programledaren, surrar med bönderna om livet och känslorna kring det som kallas kärlek. Tillsammans går de igenom brev och hanterar hela den medföljande känsloapparaten.

Hon är också medveten om att kärlek kan få en att göra dumma grejer. Det har hänt i årets säsong, när en av brevskrivarna inte följde regelverket och bestämde sig för att personligen lämna in sitt kärleksbrev till en bonde.

Linda Lindorff
Linda Lindorff och Bonde söker fru är tillbaka i TV4.

Linda Lindorff om dramat med fuskaren

Inför fusket gick Linda Lindorff ut på sin blogg och varnade tittarna för det drama som skulle uppstå, hur de andra brevskrivarna skulle reagera kraftigt på det felaktiga beteendet.

Annons

”Det handlar så klart också om kärlek men det landar ju fel eftersom person i fråga inte följt reglerna och då blir ju andra, som gjort det, lite sura, vissa mer än andra…”.

”Ja ni kan ju gissa hur det landade när de andra brevskrivarna fick veta det, stämningen blev inte så god”, skrev Linda.

Reagerar kraftigt: ”Inte okej”

Ja, Helena träffade alltså bonden Michael redan innan programmet och det var så klart inte muntra miner när det uppdagades. Den som kanske var mest besviken var kärlekssökande Pia.

– Det här tycker inte jag är okej, sa hon i programmet.

Linda Lindorff valde dock att se mellan fingrarna. Hon har också förståelse för att Helena gjorde som hon gjorde och skriver på sin blogg att hon förmodligen hade gjort samma sak.

”Jag kan ju fatta att upplevas lite orättvist att en har fått 'mer tid' och träffat honom innan på egen hand men det är ju inte ett tävlingsprogram och jag tycker att man måste få ändra regler och tänja på gränser ibland för kärlekens skull”.

”Det Helena gjorde var dessutom inte nåt hon tänkte på som fusk utan bara att hon ville vara säker på sin sak innan hon slog till”.

Linda Lindroff med årets bönder Mimmi, Micke och Jens
Linda Lindroff med årets bönder Mimmi, Micke och Jens.

Foto: TT/TV4

Annons